Gökhan Özoğuz’dan Muharrem İnce’ye sert tepki

Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, "Siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz. Bu ülkede Atatürk'ün hiçbir çocuğu size asla oy vermeyecektir" dedi.

Gokhan Ozoguzdan Muharrem Inceye sert tepki habermeydan

Gökhan Özoğuz’dan Muharrem İnce’ye sert tepki geldi.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı olması ve Millet İttifakı’na karşı kullandığı sert ifadelere yönelik tepkiler de devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza topladıktan sonra açıklama yapan Muharrem İnce konuşmasında kendisini eleştirenlere sert tepki gösterdi ve “Sırça köşklerde yaşayanlar, sırça köşklerinden çıkmayanlar, salon siyasetçileri, oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan, sözde sanatçılar… Siz bunları gördünüz mü? Bu zorlukları gördünüz mü? Boğaz’da viskisini yudumlarken memlekete yol gösterenler…” ifadelerini kullandı.

İnce’nin son açıklamalarından sonra pek çok ünlü isimden tepki gösterdi. Son olarak Athena grubu solisti, ünlü müzisyen Gökhan Özoğuz İnce’yi sert sözlerle eleştirdi.

Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Müzisyen Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından Muharrem İnce’ye tepki göstererek “Sayın Muharrem İnce, siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz. Toplanılan imzaları hangi cenahtan hangi sebeple nasıl topladığınız da aşikar. Şunu bilin bu ülkede Atatürk’ün hiçbir çocuğu size asla oy vermeyecektir! Sözde sanatçı” dedi.

Exit mobile version