Gaddar dizisinin oyuncuları kimler? Gaddar dizisi konusu nedir?

Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Ay Yapım imzalı Gaddar dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Gaddar dizisinin oyuncuları kim? Gaddar dizisinin konusu ne?

Gaddar dizisinin oyunculari kimler habermeydan

Gaddar dizisinin oyuncuları kimler? Gaddar dizisi konusu nedir?

Ay Yapım’ın başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ı buluşturan yeni dizisi Gaddar dün akşam izleyiciyle buluştu. Uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına dönen Çağatay Ulusoy’un performansı ve dizinin etkileyici konusu seyirci tarafından beğeni topladı.

Senaryosunu Hürer Ebeoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk’ün oturduğu Gaddar dizisinin oyuncu kadrosu şu şekilde:

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici, Uğur Yıldıran.

Gaddar dizisinin konu ne?

Uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatı artık bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.

Gaddar dizisi nerede çekiliyor?

Dün akşam FOX TV ekranlarında yayınlanan Gaddar dizisinin çekimleri, İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleşiyor.

Exit mobile version