Ferrari, Kardashian ailesini kara listeye aldı!

Kardashian ailesi

İtalya merkezli lüks otomobil üreticisi Ferrari piyasanın en ilginç markalarından biri olarak kabul ediliyor. Zira şirket, müşterilerinin bir araç satın alması için yalnızca parası olup olmadığıyla ilgilenmiyor. Zira firmanın bir kara listesi var ve çeşitli ünlüler her ne şartlarda olursa olsun buradan bir araba alamıyor.

Ferrari neden Kardashian ailesini yasakladı?

Ferrari’nin yasaklı isimler listesinde şimdiye kadar 50 Cent, Nicholas Cage, Justin Bieber ve Floyd Mayweather gibi isimler yer alıyordu. Ancak ortaya çıkan son bilgilere göre Kardashian ailesinin tamamı da kara listede kendine yer buldu. Şirketin neden böyle bir karar aldığı şimdilik bilinmiyor.

Ferrari her ne kadar bir kara liste tuttuklarını kabul etmese de şirketin böyle katı bir politika izlediği pek çok kişi tarafından biliniyor. Zira meşhur İtalyan otomobil üreticisi, araçlarına kimlerin erişebileceğini titiz bir şekilde seçme opsiyonunu kendilerinde saklı tutuyor.

Justin Bieber da yakın zamanda yasaklanan isimler arasında

Geçtiğimiz günlerde ünlü pop yıldızı Justin Bieber’ın da Ferrari’nin kara listesine girdiğini öğrenmiştik. Dünyaca meşhur sanatçı, Ferrari markasının isteklerinden birine ‘saygı duymadığını’ gösterdi ve aracının görünümünü dilediği gibi değiştirmeye kalktı.

Satın aldığı Ferrari’nin rengini değiştirip yeniden satışa sunan Justin Bieber, ünlü otomobil üreticisinin sert tepkisiyle karşı karşıya kaldı! Ünlü marka, Bieber’ın artık kendi araçlarından birini satın almasını yasakladı.

Justin Bieber ya da Kardashian kardeşler, Ferrari’nin bu kararına ilişkin şimdilik herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Exit mobile version