Eski futbolcu Emre Aşık’ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç polis merkezinde olay çıkardı

Eski futbolcu Emre Aşık ve mahkemelik olduğu eski eşi Yağmur Sarnıç ile ilgili davada ilginç bir gelişme yaşandı. Olayda eski eş Yağmur Sarnıç, hakkında yakalama kararı olduğu için noterde işlem yaptırırken gözaltına alındı. Polis merkezine götürüldü.

Yagmur Sarnic Habermeydan

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, Maltepe Küçükyalı’da bulunan bir Noter’de işlem yaptığı sırada, hakkında Düzce 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nce suç delillerini bildirmeme suçundan, aranması olduğu anlaşıldı. Noter’de çalışan görevli hemen polise haber verdi. Notere gelen polis, Yağmur Sarnıç’ı polis merkezine götürdü.

Polis merkezine götürülen Yağmur Sarnıç, buradaki polis memurlarına zorluk çıkardı ve kendisini yere bıraktı. Yağmur Sarnıç, kendisine yardımcı olmak isteyen polis memurlarına da  küfür ve hakaret etti. Yerden kalkması için kendisine yardım etmeğe çalışan kadın memurun tüm çabasına ve ısrarına rağmen yerden kalkmayan ve hakaretlerine devam eden Yağmur Sarnıç’a, diğer polislerde müdahalede bulundu. Hakaretlerine devam eden Yağmur Sarnıç, ‘Görevli memura mukavemet’ suçundan nezarete atıldı. Sarnıç’ın, bu sırada da polislere küfür ve hakaret ettiği öne sürüldü. Sarnıç, işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla ‘Memura mukavemet’ suçundan adliyeye sevk edildi.

Exit mobile version