Eşi “uzak dur” demişti! Survivor Yunus Emre’nin Aleyna Kalaycıoğlu’na dair sözleri şaşırttı

Survivor All Star 2024'ün önemli isimlerinden biri olan Yunus Emre Özden'e, eşi Beria Özden'den "Aleyna'dan uzak dur" uyarısı gelmişti. Yarışmanın 28 Mart Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde, düelloya çıkan Aleyna Kalaycıoğlu zor anlar yaşadı. Aniden rakibinden geriye düşen Kalaycıoğlu'na, Yunus Emre'nin ifadeleri dikkat çekti.

kalaycioglu habermeydan

Survivor Yunus Emre’nin Aleyna Kalaycıoğlu’na dair sözleri şaşırttı.

Survivor’da hemen hemen her hafta ceza alan ve ödüllerden yararlanamayan Yunus Emre Özden, eşinin hamileliğiyle gündeme gelmişti. İddialı yarışmacının eşi Beria Özden, sosyal medya hesabından hamile olduğunu duyurdu ve ertesi gün gebeliğini sonlandırdığını açıkladı. All Star’dan kısa bir süre önce Yunus Emre ile evlenen Beria Özden, eşinin Aleyna ile olan yakınlığından rahatsız oldu ve iletişim ödülü sırasında Yunus Emre’ye “Aleyna’dan uzak dur” şeklinde bir mesaj gönderdi. Yunus Emre, eşinin uyarısına rağmen Aleyna’ya yaklaştı ve onunla dalga geçti. Bu olayın ardından Beria Özden, Yunus Emre’nin adını sosyal medya hesabından kaldırdı ve birlikte oldukları profil fotoğraflarını değiştirdi.

Eşinin uyarılarına rağmen Aleyna’dan uzaklaşmayan Yunus Emre ve Aleyna, her bölüm daha da yakınlaşırken, dün akşam yayınlanan düello bölümünde ikili arasında yeni bir olay yaşandı. Eleme adayı olan Aleyna, düello sırasında kendisine tezahürat yapmayan Yunus Emre’ye tepki gösterdi. Kalaycıoğlu, “Sesin çıkmıyor” diyerek Yunus Emre’nin gergin tavrını vurguladı. “Çığırıyorum burada” diyen Yunus Emre’ye, Aleyna “İlk üç elde bile yoktun. Çadırdaydın herhalde” şeklinde cevap verdi. Yunus Emre, Aleyna’ya “Hadi bak, havalimanında Beria seni bekliyor” diyerek güldü ve bu sözler gündem oldu. Sosyal medya kullanıcılarından gelen yorumlar arasında; “Kızın yanından ayrılmayan sensin”, “Eşinden korkmuşsun belli”, “Bir daha Aleyna’nın yanına gitme” şeklinde ifadeler yer aldı.

Survivor’da bu haftanın ilk eleme adayı Aleyna, ikinci eleme adayı Aysu, üçüncü eleme adayı Berna ve dördüncü eleme adayı ise Merve oldu. İlk turda Aleyna ve Berna, Aysu ve Merve arasında rekabet etti. Final turunda ise Aysu ile Aleyna arasında mücadele gerçekleşti. Kazanan isim Aleyna oldu ve yarışmaya veda eden isim Aysu oldu.

 

 

 

Exit mobile version