Dwayne Johnson’ın Oynadığı Black Adam Filminin Fragmanı Yayınlandı

Başrollerinde Dwayne Johnson'ın oynamış olduğu DC'nin en güçlü anti kahramanlarından biri olan Black Adam için yeni bir fragman yayınlandı.

black adam filmi fragmanı yayınlandı

Yıllar öncesinden Dwayne Johnson isminin Black Adam filminde kahramanı canlandıracağı biliniyordu. Fakat araya giren pandeminin yanı sıra takvim uyuşmazlığı kaynaklı ertelemeler nedeniyle filmin ortalara çıkması 2022 yılının ikinci yarısını buldu. Merakla beklenen film için nihayet bugün bir fragman yayınlandı ve sinema severlerin beğenisine sunuldu.

Dwayne Johnson’ın DC’nin güçlü kahramanlarından olan Black Adam’ı oynadığı filmin ilk fragmanı çıktı. Filmin gösteriminin 21 Ekim 2022 tarihinde yapılacağı da bu fragmanla kesinleşmiş oldu.

Dwayne Johnson’lı Black Adam Fragmanı

Neredeyse Mısır tanrıları kadar özel güçler kazandıktan sonra hapsedilen ve 5000 yıl aranın ardından tutsaklıktan kurtulan kötü kahraman Black Adam’ı oynayan Dwayne Johnson, filme oldukça yakışmış görünüyor. Filmin merakla beklenen fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Black Adam filminin yönetmen koltuğunda Dwayne Johnson ile daha önce de Jungle Cruise filminde beraber olan Jaume Collet-Serra oturuyor. Filmde rol alan diğer isimler Pierce Brosnan, Sarah Shahi, Noah Centineo, Aldis Hodge. Black Adam filmi 22 Ekim’de gösterime girecek. Aynı tarihte filmin ülkemizde de gösterimde olacağını müjdelemek isteriz.

Exit mobile version