Dilan Çiçek Deniz’den ayrılık sonrası ilk açıklama! 

Dilan Çiçek Deniz, bir süre önce sona eren Rafael Cemo Çetin ile ilişkisine dair açıklamalarda bulundu. İkili arasındaki bağın artık dostluğa dönüştüğünü dile getiren Deniz, ayrılıkla ilgili soruları ise “Bitmesi gereken her şey bitiyor” sözleriyle yanıtladı.

Dilan cicek Denizden ayrilik sonrasi ilk aciklama habermeydan

Dilan Çiçek Deniz’den ayrılık sonrası ilk açıklama!

Dilan Çiçek Deniz ile yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin, yaklaşık iki yıldır aşk yaşıyordu. Birlikte tatile çıkan ve sık sık etkinliklere katılan Dilan Çiçek Deniz ve Rafael Cemo Çetin’in evleneceği de iddia edilmişti.

“BİTMESİ GEREKEN HER ŞEY BİTİYOR”

İlişkilerinde kara bulutlar dolaşan çift, geçtiğimiz haftalarda ayrılık kararı aldı. Oyuncu Deniz, Çetin ile ayrılmasının ardından “Bitmesi gereken her şey bitiyor” yorumunda bulundu ve arkadaş olduklarını sözlerine ekledi.

İMAJ DEĞİŞTİRMİŞTİ

Deniz, Temmuz ayında yaptığı imaj değişikliğiyle konuşulmuştu. Dilan Çiçek Deniz, saçlarını kısaltmış ve kakül kestirmişti. Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma “Kakül perileri” notunu düşmüştü.

Exit mobile version