Derya Uluğ’un takıntılı hayranına para cezası

Derya Uluğ ve nişanlısı Asil Gök’ü sahte hesaplarla tehdit eden takıntılı hayran Şinasi Türkmen için mahkeme 1 yıl 10 ay hapis cezası verdi. Ancak bu ceza daha sonra para cezasına çevrildi.

Derya Ulugun takintili hayranina para cezasi habermeydan

Derya Uluğ’un takıntılı hayranına para cezası

Şarkıcı Derya Uluğ ve nişanlısı Asil Gök’ü aylardır rahatsız eden takıntılı hayran Şinasi Türkmen hakkında mahkeme flaş bir karar verdi. Sabah’ın haberine göre, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen dava, Şinasi Türkmen’in Derya Uluğ ve nişanlısı Asil Gök’e yönelik rahatsızlıkları, sahte hesaplar üzerinden attığı tehdit mesajlarıyla devam etmişti. Mahkeme, sanığın pişmanlık ifadelerini samimi bulmayarak cezayı uyguladı.

Buna göre Türkmen, Derya Uluğ’a yönelik ısrarlı takip suçundan 1 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası aldı. Ancak bu ceza 15 bin TL adli para cezasına çevrildi. Nişanlısı Asil Gök’e yönelik tehdit suçlarından verilen ceza ise 17 bin 500 TL olarak belirlendi. Toplamda sanık, 32 bin 500 TL ödemekle yükümlü kılındı.

Exit mobile version