Demet Özdemir Kimdir? Oğuzhan Koç’tan Boşanıyor Mu?

Adım Farah dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, bugün itibarıyla boşanma haberleriyle gündeme geldi.

demet ozdemir 1

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, son günlerde FOX TV’de yayınlanan Adım Farah dizisindeki performansıyla çokça gündeme gelmekteydi. Ancak bugün itibarıyla kendisinin açıkladığı yeni gelişme, gündemi adeta alt üst etti. Geçtiğimiz yaz ünlü şarkıcı – oyuncu Oğuzhan Koç’la evlenen ünlü isim; 8 aydır evli olduğu eşiyle yollarının ayrılacağını duyurdu. Bir süredir gündemde olan bu iddiayı doğrulayan Özdemir, geçtiğimiz yılki magazin haberlerinde ise uzun bir süre boyunca düğün tarihinin belirsizliği nedeniyle gündemdeydi.

Demet Özdemir kimdir? Adım Farah’ın yeni bölümü ne zaman? Oğuzhan Koç’tan boşanıyor mu? Bu gibi soruların yanıtları, yazının ilerleyen bölümlerinde okuyucuyla buluşuyor.

Demet Özdemir’in Hayatı

26 Şubat 1992’de Kocaeli’nde dünyaya gelen Demet Özdemir, 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü. Anne ve babasının ayrılığı sonrasında, annesiyle birlikte İstanbul’a taşındı. Yakın döneme kadar babasını görmediğini belirten ünlü isim, babasının annesiyle olan inatlaşması sebebiyle uzun yıllar boyunca görüşemediklerini söyledi. Çalışma hayatının ilk döneminde dansçılık performansları göstermekteydi. İlk olarak ünlü şarkıcı Bengü’nün dansçı ekibinde yer alan Demet Özdemir, sonrasında ise Efes Kızları ekibine dahil oldu.

Dans kariyerinin devam ettiği esnada Studio Oyuncuları’nda iki yıl boyunca eğitim alan Demet Özdemir; profesyonel olarak ilk oyunculuk deneyimini Mustafa Sandal’ın Ateş Et ve Unut şarkısının klibinde yaşadı. 2013-2014 yılları arasında yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim ile televizyondaki ilk işinde oynayan Özdemir; aynı yıl içerisinde Kurt Seyit ve Şura’da kısa bir rol oynama şansı buldu. 2015 yılında yayınlanan Çilek Kokusu isimli yaz dizisiyle ülke çapında tanınmaya başlayan Özdemir, aynı yıl içerisinde Tut Sözünü isimli sinema filminde oynadı.

Çilek Kokusu dizisi sonrasında da romantik komedilerden teklifler alan Demet Özdemir; No: 309 dizisi ve “Sen Kiminle Dans Ediyorsun?” filminde başrol oynadı. 2018’de yayın hayatına başlayan Erkenci Kuş ise; bu diziler içerisinde en çok reyting alan yapım oldu. Hem Demet Özdemir hem de Can Yaman’ın kariyerlerini birkaç adım ileri taşıyan bu dizi, yaz projesi olmasına rağmen bir sezon boyunca devam etti. 2019’da TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir isimli diziye dahil olan Özdemir, dram alanında da başarılı olabileceğini gösterdi.

2021 yılından bu yana televizyon dizilerinde boy göstermeyen Demet Özdemir, geçtiğimiz yıl ise dijital platformlardaki ilk iki projesiyle ekranlara döndü. Aşk Taktikleri isimli romantik komedi ve Dünyayla Benim Aramda isimli dizinin başrollerini üstlenen Özdemir; her iki yapımdaki performansıyla da beğeni topladı. Bu yıl başlayan Adım Farah dizisindeki başarısıyla da çokça konuşulan ünlü oyuncu, televizyon seyircisinin beğenisini bir kez daha kazanmayı başardı. Dizi, her Çarşamba FOX TV’de yayınlanıyor.

Uzun süre boyunca birlikteliklerini evliliğe çevirmesi beklenen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, 28 Ağustos 2022’de evlenmişti. Ancak ikilinin ilişkisi, evlilik sonrasında yolunda gitmedi. Bugün itibarıyla boşanacakları açıklanan çift, hayranlarını üzüntüye boğdu.

Exit mobile version