Cem Yılmaz’dan Erşan Kuneri için kamu spotu!

Başarılı komedyen Cem Yılmaz bugün Instagram'dan Erşan Kuneri için eğlenceli bir 'kamu spotu' videosu yayınladı.

Erşan Kuneri

Cem Yılmaz geçtiğimiz hafta Erşan Kuneri dizisi ile Netflix platformunda karşımıza çıktı. Daha önce G.O.R.A ve Arif v 2016 filmlerinde oldukça kısa sürelerde gördüğümüz efsane karakter, ilk defa kendi hikayesi ile izleyicisiyle buluştu. Karakterin 1980’li yıllarda yaşadığı olayları konu alan yapımda yıldızlar geçidi bir oyuncu kadrosu kuruldu.

Erşan Kuneri karakteri ile Cem Yılmaz dizinin başrolünü üstlendi. Başarılı komedyene Zafer Algöz, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Çağlar Çorumlu, Nilperi Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu ve Bülent Şakrak gibi tecrübeli isimler eşlik etti. Son günlerde sosyal medya gündeminden düşmeyen yapımla ilgili Yılmaz’dan eğlenceli bir video geldi.

Kemal Yılmaz, Erşan Kuneri için kamera karşısına geçti

Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal Yılmaz, babasının yeni dizisi Erşan Kuneri için kamera karşısına geçti. Dizinin 18 yaş altındaki izleyiciler için olumsuz ögeler taşıdığını ifade eden ünlü komedyenin çocuğu, yapımda yer alan küfürlerden ötürü bu seyircilerin diziyi izlememesi gerektiğini ifade etti.

Cem Yılmaz, “kamu spotu” başlığıyla Instagram üzerinden paylaştığı bu videoda oğluna, dizi nasıl izlediğini sordu. Oğlu Kemal, diziyi İngilizce izlediğini ifade etti. Dizinin İngilizce dublaj seçeneğinde küfürlerin kaldırıldığını ve 18 yaşından küçük seyircilerin yapımı bu şekilde izleyebileceğini aktardı.

Cem Yılmaz’dan 2. sezon açıklaması

Geçtiğimiz günlerde ünlü komedyen Cem Yılmaz ilginç bir Twitter paylaşımında bulundu. Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonunun 23 Mayıs tarihinde, yani Salı günü çekileceğini aktardı.

Elbette bu paylaşım bir şakadan ibaretti. Fakat pek çok takipçisi, bu tweet üzerine yapımın Netflix platformundan 2. sezon onayı aldığını düşündü.

Exit mobile version