Canlı yayında konuşan Acun Ilıcalı’dan samimi açıklamalar

Televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum’un bu haftaki konuğuydu. Acun Ilıcalı'nın özellikle Hasan Can Kaya hakkında söyledikleri sosyal medyada gündem oldu.

acun ilicali habermeydan

Tv100’de yayınlanan Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı samimi açıklamalarda bulundu. Hasan Can Kaya hakkında söyledikleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada “Hasan Can’ı seyrettim baktım ‘Bu ne?’ dedim. Hasan Can o sırada gösteriye gidiyormuş ben de o sırada Göcek’teyim ‘Uçağı yolluyorum, bana 1 saatini ayırır mısın?’ dedim ekibiyle havaalanına geldiler ve 15. dakikada konu bağlanmıştı. Açıkçası Hasan Can Kaya ile 3-0 önde başladım. Hasan Can Kaya, on milyonda bir bulunabilecek yeteneklerden biri. Olağanüstü bir yeteneği var” ifadelerini kullandı. Hasan Can Kaya’ya övgülerde bulunan Ilıcalı Hasan Can’ın EXXEN’i yukarılara taşıdığını söyledi.

Sahibi olduğu Exxen platformu hakkında konuşan Ilıcalı, “Allah nasip etti diyelim. TV8’i alırken de büyük risk almıştım, Exxen’i kurarken de büyük risklerle kurdum. Baktığımız zaman bunlar büyük riskler. Yine kendimize göre bir maceraya girdik. Bugün dünyaca ünlü bir şirketin Türkiye’ye girmesiyle bizim platform kurmamız aynı şey değil. Ortaya bir hayal devamında da başarı hikayesi çıktı” dedi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı motosiklet kazası hakkında da konuşan ünlü televizyoncu ”Ameliyat 3 saat sürmüş, vidalı bir parça yerleştirdiler. Açıkçası ağır bir ameliyattı. Sağ elimi kullanamadım, zor bir 20 gün geçirdim. Vatandaşımızın bana olan geçmiş olsun dilekleri, sevildiğini hissetmek çok güzel bir şey, hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Exit mobile version