Canlı yayında baba olacağını öğrenen Survivor Yunus Emre’ye acı haber

'Survivor All Star 2024' yarışmasında parkur performansıyla değil, art arda aldığı cezalarla adından söz ettiren Yunus Emre Özden, dün akşam yayınlanan bölümde baba olacağını öğrenmişti. Hamileliğiyle ilgili açıklama yapan Beria Özden, gebeliğinin sonlandığını duyurdu.

survivor yunus emre habermeydan

Canlı yayında baba olacağını öğrenen Survivor Yunus Emre’ye acı haber verildi.

Survivor 2024’ün 13 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde, iletişim ödülü için büyük bir heyecan yaşandı ve kıyasıya mücadelenin ardından kazanan taraf kırmızı takım oldu.

Rakip yarışmacılarla yaşadığı gerginlikler sebebiyle ceza üstüne ceza alan Yunus Emre Özden, canlı yayında eşinin hamile olduğunu öğrendi. Survivor Yunus Emre’nin eşi Beria Özden’den müjdeli haberi aldığı anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Yunus Emre sevinçten adeta havalara uçarken, takım arkadaşlarının mutluluğu da yüzlerine yansıdı. İddialı yarışmacı, “Baba mı oluyorum, şaka mı? Dünyalar güzeli karım, Allah’ım çok şükür” dedi.

Ancak Beria Özden, saatler sonra Instagram hesabından bir açıklama yaparak bebeğini düşürdüğünü duyurdu. Sağlık sorunları nedeniyle antidepresan ve ağrı kesiciler kullandığını belirten Beria Özden, sağlık problemlerinin gebeliği etkilediğini ve bir haftadır ağrılar yaşadığını ifade etti. Ayrıca, bu durumu eşine kendisinin söylemek istediğini ancak geç öğrendiği için kendisinin dikkat edemediğini ve bu durumdan dolayı üzgün olduğunu dile getirdi. Son olarak, kötü düşünenlerin başına gelmemesini temenni etti.

Yunus Emre’nin eşi, diğer paylaşımında ise “Şu an kimseyle konuşmak istemiyorum. Baştan bilseydim o ilaçları kullanmazdım. Daha dikkatli olabilirdim. Stres olduğunu düşünüyordum. Dün sağlığım iyi olmadığı için kesinleştirip bilgi verdim. Üzgünüm bu direnci gösteremedim” mesajını yazdı.

 

Exit mobile version