Burcu Özberk Kimdir? Kraliçe Dizisi Yeni Bölüm Ne Zaman?

Son dönemde Kraliçe dizisiyle gündemde olan Burcu Özberk, bir yandan da Rüyanda Görürsün filmiyle dikkat çekti.

burcu ozberk 1

Ünlü oyuncu Burcu Özberk, son dönemde birçok farklı projeyle izleyici karşısına çıktı. Kanal D’de yayın hayatına başlayan Kraliçe dizisinde Deniz karakterine hayat veren Özberk, aynı dönemde bir de dijital platform filmiyle ekranlardaki yerini aldı. Günümüzün en popüler isimlerinden biri olan Burcu Özberk, ağırlıklı olarak romantik komedi projeleriyle televizyon seyircisinin hafızasına kazındı. Ancak bu tür haricindeki yapımlarda da performansıyla dikkat çekmeyi başaran bir isim.

Burcu Özberk kimdir? Kraliçe dizisi yeni bölüm ne zaman? Yeni filmi nerede gösteriliyor? Bu gibi soruların yanıtları, yazının ilerleyen bölümlerinde okuyucuyla buluşuyor.

Burcu Özberk’in Hayatı

11 Aralık 1989 tarihinde Eskişehir’de dünyaya gelen Burcu Özberk, kariyerinin tamamında oyunculuk alanına odaklanmış bir isim. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan ünlü oyuncu; tiyatro hayatına da Ankara’da başladı. Ankara’nın en önemli tiyatrolarından Tatbikat Sahne’de Erdal Beşikçioğlu ile birçok oyunda yer alan Özberk, bu oyunlardaki performansıyla da takdir toplamayı başardı. Tiyatro hayatıyla birlikte dizilerde de rol alma deneyimleri yaşayan ünlü isim, televizyonda da en üst seviyeden başlangıç yaptı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huricihan Hatun rolüyle ekranlardaki ilk tecrübesini yaşayan Burcu Özberk, bu rolün ardından televizyon seyircisi tarafından da kabul gördü. Muhteşem Yüzyıl’ın bir yıl sonrasında ise, yaz dizileri içerisinde kendisine önemli bir yer edinen Güneşin Kızları isimli projede yer aldı. Bu dizide oynadığı Nazlı karakteri, Burcu Özberk’in televizyon dünyasında bolca yer alacağını kanıtlamasına yol açtı. 2016’da Şahane Damat ve 2017’de Badem Şekeri dizilerinde oynayan Özberk; bu dizilerde beklediği reyting başarısını elde edemedi.

Yine 2017’de kısa bir süre devam eden Aslan Ailem’de rol alan ünlü oyuncu, 2019 yılında ise Afili Aşk dizisiyle ekranlara geri döndü. Bu dizideki performansıyla da beğeni toplayan başarılı oyuncu, aynı dönemde tiyatroda da birçok farklı projede kendisini gösterdi. 2020 yılında Çocukluk dizisinde yer alan Özberk, 2021 yılında ise Aşk Mantık İntikam dizisinin başrolü olmuştu. 2022’de kısa sürede tepkiler nedeniyle sona erdirilen “Maske Kimsin Sen?” yarışmasında da boy gösteren Burcu Özberk, 2023 yılında ise iki projeyle birden izleyici karşısına çıktı.

Kanal D’deki Kraliçe dizisi ve Amazon’un ilk yerli yapımı Rüyanda Görürsün’le ekranlara dönen Burcu Özberk, her iki projede de beğeni toplamayı başardı. Sinemada yalnızca Direniş Karatay adlı filmde oynayan Özberk’in, ilerleyen yıllarda bu alanda da aktif olacağı öngörülüyor. Kraliçe’de ise her Çarşamba merakla beklenen bir performans göstermekte.

Exit mobile version