Britney Spears düşük yaptı: “Mucize bebeğimizi kaybettik!”

Ünlü şarkıcı Britney Spears bugün Instagram'dan yaptığı açıklamada, düşük yaptığını hayranlarıyla paylaştı.

Britney Spears

40 yaşındaki ünlü şarkıcı Britney Spears bugün üzücü bir haber ile hayranlarının karşısına çıktı. 11 Nisan tarihinde hamile olduğunu takipçileriyle paylaşan başarılı müzisyen, son yayınladığı Instagram gönderisinde düşük yaptığını açıkladı. Eşi ile birlikte kaleme aldıkları açıklama metninde duygu dolu ifadelere yer veren sanatçı, çok sayıda destek mesajıyla karşılaştı.

Britney Spears: “Bu bizim için yıkıcı bir durum”

Britney Spears bebeğini kaybettiğini sosyal medya aracılığıyla duyurdu. Yayınladığı Instagram gönderisinde hayat arkadaşı Sam Asghari ile birlikte ortak bir metin hazırlayan yıldız isim, “Mucize bebeğimizi hamileliğin erken döneminde kaybettik. Bu, herhangi bir ebeveyn için yıkıcı bir durum,” dedi.

İki ay önce hamile olduğu haberini yine Instagram’dan duyuran Spears, eski gönderiyi ziyaret eden hayranlarını da geçmişte yazdığı bir notla duygulandırdı. 11 Nisan tarihli paylaşımda sevilen şarkıcı, “Belki de daha ileri gidene kadar açıklamayı beklemeliydik. Ancak iyi haberi paylaşmak için aşırı heyecanlandık,” demişti.

Babası Jamie Spears’a karşı 13 yıl boyunca vasilik konusunda mücadele eden Britney Spears geçtiğimiz yıldan bu yana anne olmak istediğini sık sık dile getiriyordu. Yaklaşık beş senedir İranlı Sam Asghari ile birlikteliği olan ünlü şarkıcı, hayat arkadaşıyla 2016 yılında yayınlanan Slumber Party adlı şarkısının klibinde tanışmıştı. Asghari de ebeveyn olma konusunda zaman zaman istekli olduğunu dile getiren açıklamalarda bulunuyor, “Genç bir baba olmak istiyorum,” diyordu. Fakat ne yazık ki ünlü ikili henüz birkaç aylık olan bebeklerini kaybetti.

Exit mobile version