Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in aşk hikayesi yeniden gündemde!

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin 17. evlilik yıl dönümü kutlamaları, ikilinin özel hayatlarına dair anıların tekrar konuşulmasını sağladı. Geçtiğimiz dönemde katıldığı bir programda tanışma süreçlerinden bahseden Ergenç, Beyoğlu’nda bir restoranda yemek yedikleri sırada ilk kez bir araya geldiklerini ifade etti. Ergenç, “O kısım biraz gri. Orada öyle bir tanıştık sadece. Sonrasında ufak görüşmeler oldu. Çok uzun bir hikâye” sözleriyle o anları özetledi.

Berguzar Korel Halit Ergenc ask hikayesi habermeydan

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in aşk hikayesi yeniden gündemde!

Sürpriz Evlilik Teklifi

Evlilik teklifi sürecine dair de açıklamalarda bulunan oyuncu, yurt dışı tatilinde hazırladığı sürprizi anlattı. Ergenç, sevdiği bir şarkıyı bir müzisyen arkadaşıyla kaydettiklerini ve yemek sırasında aniden çaldığını belirterek, “Müziği açınca Bergüzar, ‘Aa Türkçe çalıyor’ dedi. O sırada evlenme teklif edince çok şaşırdı” şeklinde konuştu.

Uçak Korkusuyla Gündemde

Özel hayatının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça adından söz ettiren Korel, yakın zamanda yaşadığı uçak korkusunu takipçileriyle paylaştı. Yolculuk esnasındaki anksiyetesini dile getiren oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Uçuş sırasında dünyayla olan tüm bağlantısını kestiğini belirtti.

Korkusunu yenmek için göz bandı ve kulaklık kullandığını açıkladı.

Yaşadığı deneyimi ’24 saate sığdırılmış bolca anksiyete, heyecan ve uçak korkusu’ olarak tanımladı.

Exit mobile version