Barış Kılıç Kimdir? Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Ne Zaman Geliyor?

Bu sezon Kızılcık Şerbeti'nde rol alan Barış Kılıç, başrolünde yer aldığı işlerdeki performansıyla dikkat çekiyor.

baris kilic 1

Yakın dönemde Kızılcık Şerbeti isimli dizideki Ömer karakteriyle ekranlara dönen Barış Kılıç; televizyon gündemini takip edenlerin yakından tanıdığı bir isim. 2000’li yılların sonlarından bu yana dizilerde rol alan ünlü oyuncu, son birkaç yıldır da oynadığı projelerdeki başrollerden biri olarak konumlanıyor. Pek çok televizyon yapımında birbirinden farklı rollerle izleyici karşısına çıkan Barış Kılıç; özel hayatında ise rollerinin aksine bir hayat yaşamasıyla biliniyor.

Kızılcık Şerbeti dizisindeki rolüyle izleyicilerin takdirini kazanan Barış Kılıç’ın hayatı ve kariyerinde yaşananlar; bu yazı aracılığıyla okuyucuyla buluşuyor.

Barış Kılıç’ın Hayatı

21 Şubat 1978 tarihinde Malatya’da dünyaya gelen Barış Kılıç, oyunculuk kariyerinin tamamına yakınını dizilerde şekillendirdi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan ünlü oyuncu, 2004 yılında ilk set deneyimini yaşadı. Bütün Çocuklarım isimli dizide Aybars karakterini canlandırarak sektöre adımını atan Kılıç, kariyerinin çıkışa geçen dönemlerini ise bu projeden yıllar sonra yapabildi.

2007 yılında Vazgeç Gönlüm ve Leylan isimli dizilerde de yardımcı oyuncu olarak konumlanan Kılıç; bu dizilerde de dikkat çeken isimlerden biriydi. 2009’da Aynadaki Düşman dizisinde boy gösteren başarılı oyuncu, 2010’lu yıllarda ise Sakarya Fırat dizisinde yer alan onlarca isim arasındaydı. 2011-2012 yıllarında ekranda olan Adını Feriha Koydum dizisinde Levent Seymen karakterine hayat veren Kılıç; bu diziyle birlikte kariyerinin yükseliş sürecine ilk adımları atmış oldu.

2012-2013 yıllarında Merhaba Hayat dizisiyle de başarılı bir performans sergileyen Kılıç, bir sonraki projesinde ise ilk başrol denemesini yaptı. 2014-2016 yılları arasındaki Güllerin Savaşı dizisinde gösterdiği başarı, kariyerinin devamında da dizilerde başrol oynamasını sağladı. Ancak bu dizideki Ömer Hekimoğlu karakteri, sonraki yapımlarda da benzer karakterler oynamasının önünü açan başlıca unsur oldu. 2016’da Oyunbozan, 2017’de Evlat Kokusu gibi projelerde boy gösteren Barış Kılıç; bu yapımlarda istediği reyting başarısını elde edemedi.

2019-2021 yılları arasında günümüzde de devam eden Yasak Elma dizisinde oynayan Barış Kılıç; Kaya Ekinci karakteriyle bir kez daha kendisini ispatlamıştı. Geçtiğimiz iki yılda da Uzak Şehrin Masalı, Evlilik Hakkında Her Şey gibi yapımlarda rol alan Kılıç; son olarak Ekim 2022’de ilk bölümü yayınlanan Kızılcık Şerbeti’nde oynamaya başladı.

Her Cuma izleyicilerden önemli bir teveccüh gören dizi, iki farklı yaşam tarzının kesişimini ele alıyor. Evli ve iki çocuk babası olan Barış Kılıç, özel hayatıyla gündeme taşınmamasıyla da biliniyor. Geçtiğimiz günlerde magazin gazetecilerinin kadrajına takılan Kılıç, deprem önlemleriyle ilgili evinde yaptıklarını basına aktarmıştı.

Exit mobile version