Akasya Durağı yeniden mi başlıyor?

Türk televizyon tarihinin en sevilen mahalle komedilerinden biri olan Akasya Durağı, 2026 yılında sürpriz bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Akasya Duragi yenidenmi basliyor habermeydan

Akasya Durağı yeniden mi başlıyor?

Sosyal medyada “Orijinal kadro toplanıyor” iddialarının trendlere girmesiyle birlikte, efsane dizinin hayranları heyecan dolu bir bekleyişe geçti.

2026 VERSİYON AKASYA DURAĞI: NELER BEKLENİYOR?

Dizinin geri dönüş iddiaları sadece bir nostaljiden ibaret değil; projeye dair somut değişimler de konuşuluyor… Yeni bölümlerin televizyon kanalları yerine Exxen, Gain veya Netflix gibi dijital platformlarda yayınlanabileceği, bu sayede bölüm sürelerinin 45-60 dakikaya ineceği tahmin ediliyor. Hikayenin günümüz Türkiye’sine uyarlanarak “modern taksicilik” ve güncel olaylar üzerinden şekillenmesi bekleniyor. 2015’te aramızdan ayrılan Zeki Alasya’nın (Nuri Baba) yerine yeni bir karakterin mi geleceği, yoksa durağın yönetiminin Osman Ağa veya Sinan’a mı geçeceği senaryo aşamasındaki en büyük soru işareti.

KULİSLERDE KONUŞULAN MUHTEMEL KADRO

Henüz resmi imza atılmasa da yapımcıların “orijinal kadro” ısrarı doğrultusunda şu isimlerle temas kurduğu iddia ediliyor:

Cezmi Baskın (Osman Ağa): “Fırıldak” lakabıyla dizinin ruhunu temsil eden karakterin dönüşüne kesin gözüyle bakılıyor.

Levent Ülgen (Sinan): “Kayınço” ve “Hallederiz” replikleriyle fenomenleşen Sinan karakteri için görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor.

Onur Şan (Seyit) & Pelin Sönmez (Dilek): Dizinin sevilen çiftinin yıllar sonraki halleriyle hikayeye dahil edilmesi planlanıyor.

GERÇEK Mİ, İDDİA MI?

Şu an için ne yapım şirketinden ne de oyunculardan resmi bir onay gelmedi.

Exit mobile version