Acun Ilıcalı’dan Yunus Emre ile Aleyna’ya uyarı!

Survivor All Star'ın yarışmacıları Yunus Emre Özden ve Aleyna Kalaycıoğlu, aralarındaki samimiyetle sık sık magazin gündemine konu oluyorlar. Dün akşamki bölümde gerçekleşen açık artırma oyununda pasta alan Yunus Emre, kibarlıkla tabağını Aleyna ile paylaştı. Ancak bu hareketleriyle Acun Ilıcalı'nın dikkatini çekti ve ikiliyi uyardı.

acun uyari habermeydan

Acun Ilıcalı’dan Yunus Emre ile Aleyna’ya uyarı geldi.

Survivor All Star’ın yarışmacıları Yunus Emre Özden ve Aleyna Kalaycıoğlu, aralarındaki samimiyetle bir süredir dikkat çekiyorlar. Yunus Emre’nin eşi Beria Özden, bu samimiyet karşısında daha önce rahatsızlık duymuş ve kocasına canlı yayın sırasında “Aleyna’dan uzak dur” demişti.

Beria Özden, bu olayın ardından Pınar Kerimoğlu’nun Youtube kanalına konuk olmuştu. Eşinin Aleyna ile yakınlık kurmasını değerlendiren Özden, “Emre ile bu konuyu konuştuk. Kendisi bana ‘çıkan haberlere itibar etme, burada herkes benim bacım, kardeşim aklında bir soru işareti kalmasın’ dedi. Ama sivil hayatta aynı hareketler devam ederse…” diyerek endişelerini dile getirmişti.

Ramazan Bayramı nedeniyle Survivor’ın Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları aileleriyle WhatsApp üzerinden iletişim kurmuştu. Bu esnada Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi, iletişimde “Yunus Emre’den uzak dur!” ifadesini kullanmıştı. Aleyna ise bu uyarıya “Hepsi arkadaşım” yanıtını vermişti.

Ancak, bu uyarılara rağmen Yunus Emre Özden ve Aleyna Kalaycıoğlu, aralarındaki ilişkiye devam ettiler. Dün akşam oynanan açık artırma oyununda, Yunus Emre çikolatalı pastayı 650 peso teklif ederek almış ve tabağını Aleyna ile paylaşmıştı. Bu hareket üzerine programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, ikiliyi uyararak, “Yemek paylaşımı yok” demişti. Aleyna ise bu uyarıya şaşırmış bir şekilde karşılık vermişti.

 

 

Exit mobile version