37 kiloya düşen Nihal Candan için tahliye kararı!

Candan kardeşlerden Nihal Candan, suç örgütü üyeliği suçlamasıyla tutuklanmıştı. Ancak sağlık sorunları sebebiyle tahliye kararı alındı. Bir süre sonra Nihal Candan'ın yeme alışkanlıklarında bozulma meydana geldi ve kendisine 'anoreksiya nevroza' adı verilen hastalık teşhisi konuldu. Hastalık nedeniyle Nihal Candan'ın kilosu 37'ye kadar düştü. Ayrıca, bu durumun psikolojisini olumsuz etkilediği belirtiliyordu.

candan habermeydan7

37 kiloya düşen Nihal Candan için tahliye kararı verildi.

Resmi kurum ve kuruluşların icradan satışa çıkardığı araçları ucuza alarak güven kazanan bir suç örgütü tespit edildi. Bu örgüt, araç talepleri alarak para topladığı ve daha sonra ihalede sorun olduğu iddiasıyla mağdurlara geri ödeme yapmadığı ve araç teslim etmediği belirlendi. DHA’nın haberine göre, polis ekipleri, moda programlarıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin bu şebekenin paralarını akladığını tespit etti ve operasyon düzenledi.

Candan kardeşler, geçen yıl 16 Kasım’da Küçükçekmece Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandılar. Silivri’deki Marmara Cezaevi’ne konulan Nihal Candan, tutuklanmasını protesto etmek için cezaevinde yemek yememeye başladı ve daha sonra yeme alışkanlıklarında bozulma meydana geldi. Kendisine ‘anoreksiya nevroza’ teşhisi konuldu ve kilosu 37’ye kadar düştü. Psikolojisinin de olumsuz etkilendiği belirtilen Candan, dün hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, cezaevinde tedaviye devam edilemeyeceğini belirtti. Mahkeme, durumu değerlendirdikten sonra Nihal Candan’ın tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmesine karar verdi. Tahliyesi, bugün saat 17.00’de gerçekleşecek.

Exit mobile version