2022’nin en popüler TikTok hesapları belli oldu

Bakın listede kimler var. Khaby Lame ve Charli D’Ameli, 142 milyonun zerinde takipçi sayılarıyla ilk iki sırada yer alıyorlar

Khaby Lame

Milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformu TikTok’un 2022 yılında en kullanıcıları arasında en popüler olan hesapları belli oldu.

Özellik Z kuşağı tarafından çokça kullanılan sosyal medya platformu TikTok’un en popüler hesapları belli oldu. Listede daha önce ilk sırada bulunan Charli D’Ameli, 22 yaşındaki Senegalli sosyal medya fenomeni Khaby Lame’nin 142.9 milyon takipçiye ulaşmasının ardından bu unvanını kaybetti.

İşte 2022 yılının en popüler TikTok hesapları

2022 yılının en popüler TikTok hesabı 22 yaşındaki Senegalli sosyal medya fenomeni Khaby Lame oldu. Lame, 142.9 milyon takipçi ile Charli D’Ameli’yi geride bırakarak 2022 yılının en popüler TikTok hesabı olmayı başardı.

TikTok’ta Khaby Lame olarak tanınan Khabane Lame, Senegal’de dünyaya geldi ve şu anda İtalya’da yaşıyor. Sosyal medya dünyasında ise konuşmadan yaptığı şakalarıyla tanınıyor.

Listede üçüncü sırada ise 90.1 milyon takipçi ile Bella Poarch yer alıyor. Bella Poarch’u 87.9 milyon takipçi ile Addison Rae takip ederken onu da 72 milyon takipçi ile  Will Smith takip etti.

Exit mobile version