15 Mart Cuma reyting sonuçları açıklandı! Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Gaddar reyting sonuçları

15 Mart Cuma günü ekranlara gelen yapımların reyting sonuçları belli oldu. Peki, hangi yapım reytinglerde kaçıncı sırada yer alacak? Kızılcık Şerbeti, Gaddar, Yalı Çapkını reytingleri nasıl? Zirvede hangi dizi var?

15 Mart Cuma reyting sonuclari aciklandi Yali Capkini Kizilcik Serbeti Gaddar reyting sonuclari habermeydan

15 Mart Cuma reyting sonuçları açıklandı! Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Gaddar reyting sonuçları.

15 Mart 2024 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte hangi yapımların ilk sıralamalara yerleştiği merak ediliyor. Dünün en çok izlenen yapımları izleyicilerin tercihleri ile belirlendi. Özellikle Cuma akşamı birbirinden başarılı diziler arasında reyting savaşı yaşanıyor. İlk sezonu ile reyting rekorları kıran Yalı Çapkını, ikinci sezonda Kızılcık Şerbeti’nden gelen atak ile ikinci sıraya düşmüştü. Geçtiğimiz hafta sonuçlarına göre, Kızılcık Şerbeti 3 kategoride de 1. oldu. Yalı Çapkını ise Total’de 2., AB’de 3. ve ABC’de 5. sıraya yerleşmişti.

15 Mart Cuma reyting sonuçları

Total’de 1. sırada Show TV’de izleyici ile buluşan “Kızılcık Şerbeti” yer aldı. Total’de 2. sırada Star TV’de ekranlara gelen “Yalı Çapkını” yer aldı. Total 3. sırada ise ATV’de yayınlanan “Esra Erol’da” programı yer aldı. AB’de 1. sırada “Kızılcık Şerbeti” yer aldı. AB’de 2. sırada “Kızılcık Şerbeti” özet bölümü yer aldı. AB 3. sırada ise “Yalı Çapkını” yer aldı. ABC’de 1. sırada “Kızılcık Şerbeti” yer aldı. ABC’de 2. sırada “Yalı Çapkını” yer aldı. ABC 3. sırada ise “Kızılcık Şerbeti” özet bölümü yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 KIZILCIK SERBETI SHOW TV
2 YALI CAPKINI STAR TV
3 ESRA EROL’DA ATV
4 SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABER NOW
5 KIZILCIK SERBETI (OZET) SHOW TV
6 GADDAR NOW
7 ARKA SOKAKLAR KANAL D
8 KARA AGAC DESTANI TRT 1
9 PROF. DR. NIHAT HATIPOGLU ILE IFTAR ATV
10 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

AB İLK 10 PROGRAM

1 KIZILCIK SERBETI SHOW TV
2 KIZILCIK SERBETI (OZET) SHOW TV
3 YALI CAPKINI STAR TV
4 SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABER NOW
5 GADDAR NOW
6 ANA HABER TRT 1
7 YALI CAPKINI (OZET) STAR TV
8 RAMAZAN SEVINCI TRT 1
9 IDDIALARIN AKSINE TRT 1
10 KARA AGAC DESTANI TRT 1

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

1 KIZILCIK SERBETI SHOW TV
2 YALI CAPKINI STAR TV
3 KIZILCIK SERBETI (OZET) SHOW TV
4 SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABER NOW
5 GADDAR NOW
6 ESRA EROL’DA ATV
7 YALI CAPKINI (OZET) STAR TV
8 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
9 KARA AGAC DESTANI TRT 1
10 HIKAYELERLE 40 HADIS

Reyting nedir?

Televizyon yayıncılığın vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize İngilizceden geçmiş bir sözcüktür. Kelime anlamı olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla ilişkilendirilen reyting; izleniş durumu, izlence anlamlarına da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasıyla reytingin bir diğer tanımı; “herhangi bir televizyon kanalının izlenme oranının tamamı” şeklindedir. Z kanalında yayınlanan A programının izlenme payının yüzdesi o programın ve kanalın reytingini belirler.

Exit mobile version