1 Kadın 1 Erkek Dizisi Geri Dönüyor!

2000'lerde ve 2010'larda büyük bir hayran kitlesi elde eden 1 Kadın 1 Erkek dizisi, yeni bölümleriyle ekranlara geri dönüyor.

1kadin1erkek 1

Dün sosyal medyada paylaşılan bir gönderi, uzun süredir beklenen bir gelişmeyi doğrulamış oldu. Oyuncu Demet Evgar’ın Twitter hesabından paylaşılan tanıtım videosuyla birlikte; 1 Kadın 1 Erkek dizisinin ekranlara döneceği kesinleşti. 2008 yılında Digiturk üzerinden yayın yapan Türkmax kanalında başlayan dizi; uzun yıllar boyunca farklı platformlarda yer almış ve izleyenlerinden büyük beğeni toplamıştı. Demet Evgar tarafından “Yakında” denilerek paylaşılan tanıtım, şimdiden milyonlarca kez izlendi.

Tüm bölümlerinde bir çiftin yaşantısına odaklanan 1 Kadın 1 Erkek dizisi; Un Gars, Une Fille isimli Kanada yapımı bir dizinin Türkiye’ye uyarlanması sonucunda ekranlara yansıdı. Demet Evgar ve Emre Karayel’in başrollerini paylaştığı dizinin ilk dönemlerinde, yalnızca bu iki ismin ekranda göründüğü bir yapı bulunmaktaydı. Yarım saatlik bölümlerden oluşan ilk sezonlarıyla büyük bir hayran kitlesi elde eden yapım; sonraki dönemlerde ise gelen talepler üzerine süresini uzatmıştı. Bazı özel bölümlerde farklı oyuncuları da ekranda gösteren dizi, 2015 yılına dek aralıklarla devam etmişti.

Son sezonunda 1 Kadın 1 Erkek 2 Çocuk ismiyle yayımlanan dizi; ana karakterler Zeynep ve Ozan’ın çocuklarının doğmasıyla oluşan süreci ele almış ve kısa bir süre sonra final yapmıştı. 2015’te tamamlanan dizinin çekimlerine başlandığı uzun süredir konuşulsa da, bu konuda net bir açıklama bulunmamaktaydı. Demet Evgar’ın dün yaptığı paylaşım, bu iddiaları net bir biçimde doğrulamış oldu.

1 Kadın 1 Erkek Yeni Bölümleri Hangi Platformda?

Yedi yıldır ekranlarda yer almayan 1 Kadın 1 Erkek dizisinin, kısa bir süre önce Netflix’te yeni bölümlerinin çıkacağına dair haberler yayılmaya başlamıştı. Ancak dün paylaşılan tanıtım videosunda, dizinin hangi platformda yayınlanacağına dair bir bilgi verilmedi. Dizinin eski bölümlerinin Netflix’te yer alması ise, yine aynı platformun yeni bölümlere ev sahipliği yapma ihtimalini öne çıkarmakta.

Türk dizileri içerisinde komedi alanındaki en popüler yapımlardan biri olarak bilinen 1 Kadın 1 Erkek; verdiği uzun araya rağmen bir kez daha izleyicisinde heyecan uyandırmayı başardı. Günümüzde dahi eski bölümlerinin internet platformlarında yüksek izlenme oranları yakaladığı bilinen dizi; dün yayınlanan tanıtımının ardından hayranlarının sevinç dolu tepkilerinin sosyal medyaya yansımasına yol açtı. Dizinin hangi tarihte ve hangi platformda yayın hayatına devam edeceği henüz bilinmiyor. Ancak bir kez daha ekranlara yansıyacağı kesinleşmesi ve ortaya çıkan reaksiyon, bu dönemde de dizinin önemli bir kitle edineceğini kesinleştirdi.

2008 – 2011 yılları arasında Türkmax’ta yayınlanan 1 Kadın 1 Erkek dizisi, 2012 ve 2013 yıllarında ise Star TV’de ekranlara gelmişti. Star TV’de 375. bölüme kadar uzanan ve ilk finalini burada yapan dizi, 2014’te ise FOX TV’de 1 Kadın 1 Erkek 2 Çocuk ismiyle izleyici karşısına çıkmıştı. 2015 yılında bir kez daha final yapan yapım, izleyicisini toplamda 416 bölümle buluşturmayı başarmıştı.

Exit mobile version