Togg, akıllı cihazların üretim sürecini paylaştı

29 Ekim'de, yerli otomobil Togg'un üretildiği, Gemlik'teki fabrikanın açılışı gerçekleşmişti. Seri üretimin nasıl yapıldığına dair görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı.

toggda uretim habermeydan 1

Togg’un, üretiminin yapıldığı Gemlik’teki fabrikasından üretim sürecine daifgörüntüler paylaşıldı.

Togg’un üretildiği fabrika ilk kez ayrıntılarıyla paylaşıldı. Üretimde kullanılan robotlar, işçiler ve boya hattı videoda yer aldı.

Yerli otomobil Togg’un Gemlik’teki fabrikasını 29 Ekim’de Erdoğan’ın katılımıyla açılmıştı. Açılışın ardından paylaşılan görseller sosyal medyada tartışma konusu olmuştu.

Fabrikada paylaşılan bu görüntülerin ardından Togg’un üretim yerinin burası olmadığı iddiaları ortaya atılmıştı. Sessizliğini bozan Togg yönetimi paylaşımda bulundu.

Togg yönetiminin yaptığı açıklamada, “İnşaata başlangıç töreninden itibaren son gelişmeleri her ayın 18’inde sosyal medya hesaplarımızdan, Togg Teknoloji Kampüsümüzün son halini 7/24 HeyeCanlı Youtube kanalımızdan canlı olarak sizlere aktarmıştık. Şimdi de akıllı cihazlarımızın üretim aşamaları ile karşınızdayız” ifadeleri yer aldı. Sosyal medya hesabından paylaştıkları videoda ise Togg’un ilk tamamen elektrikli aracı C-SUV’un üretim aşamaları detaylarıyla yer aldı.

Exit mobile version