SULTANLIK SENİN NE HADDİNE!

Gazetecilik kisvesi altında tetikçilik yapan Seher Sultan, mafya-siyaset-ticaret üçgeninin neresinde duruyor?

seher 3

Son zamanlarda ülkemizde mafya-siyaset-ticaret üçgenine bir de sanal âlem karıştı. Artık bir yeri tasarlamak istiyorsanız veya bir iş insanına, siyasiye kafayı taktıysanız sanal âlemden fütursuzca sallamak kolay. Ne de olsa karşıda onlara inanacak büyük bir yığın var. Yani yaz yalanı seveyim inananı… Bizdeki sanal alem tetikçiliği neredeyse bir devlet istihbarat örgütü gibi şu an. Sırtını bir yabancı örgüte dayayan başlıyor mesaj atmaya. Bir de mafya dediğimiz oluşumlarla bir araya geldiler mi kötülüklerinde sınır tanımazlar. Bizde ki mafya ekseriyetle otoritelere sırtını dayamış veya otoriteleri istismar etmiş, genellikle kuru kalabalıktan oluşan ve stratejiden yoksun olan yapılanmalardır. Hal böyle olunca para kazanmaktan başka bir unsuru olmayanlarla, devletin içini oyanlar , menfaat çeteleri, uluslararası örgütler sınırsızca bir araya geliyor ve kitlendikleri hedefe ahlaksızca saldırıyorlar. Bu günlerde bu kirli ilişkilere biri daha katıldı

Bir tarafını mafyaya, diğer tarafını uşaklığını yaptığı örgütlere dayayan; lakabı Seher Sultan! Gerçek ismi ise Seher Yaşayacak. Bu Sultan belli ki bir yerlerden kumandalı önüne gelene saldırıyor.

YABANCI İSTİHBARATLARIN ve UCUZ MAFYALARIN SULTANI !

Saldırdığı hedef kitleye bakarsak Peker’e hizmet eden bir yapıda olduğu da kesin. Okuduğum bir yazıda onun için şu cümleler kullanılıyordu; “boş tenekelerden biri de ‘sözde gazeteci’ Seher Yaşayacak! Çalıştığı kurumlara bakarsanız çok kısa süreli bir, iki gazete o kadar… O kurumlarda da ne yaptığı belli değil! Büyük bir ihtimalle stajyer olarak bulunduğu tahmin ediliyor. Bu isim son zamanlarda hakkında organize suç örgütü yöneticisi olduğu suçlamasıyla iddianame hazırlanan Sedat Peker’in tweetleri üzerinden prim yapmak isterken asıl amacı ‘takipçi kasmak’ gibi görülüyor.

Sözde gazetecinin paylaşımlarına baktığınızda belgesiz, tarihsiz, isimsiz tartışmalı şeyler… Akşam çekirdek yiyip çay içerken komşuyla dedikodu yapar gibi anlatan sözde gazeteci… Televole tarzını benimseyen Seher Yaşayacak, “birazdan”, “az sonraaa” diyerek, sosyal medyada gel gel yapıyor…. Yine altına imza attığı şeylere bakarsak Türkiye Cumhuriyeti hükümeti unsurlarla aynı paralel yapıda işini yapıyor.

Klasik istihbarat oyunu mu oynuyor, yoksa mafyaların paralı fahişesi mi belli değil. Ama yakında belli olur. Görünen o ki, bizim taklidi mafyalarımız ve onların kullandıkları sanal alem tetikçileri aslında milli güvenlik sorunu haline gelmiş. Demek ki, bir ülkede yer altı yapılanmaları veya sanal âlem sallamaları eğer kontrol altına alınmazsa utanç ve gülünç hallerimizi yaşarız. Veya bu durumlar için caydırıcı yasal düzenlemeler yapılmazsa ülkemiz sanal âlemler üzerinden dizayn edilebilir. Buna örnek çok ülkede vardır. Kesinlikle 5. Kol faaliyetlerinin bir piyonu olan bu kadın eğer bir an önce hukuk karşısına çıkarılmazsa ülkemize olan güven kalmaz.

Bakın göreceksiniz bu Seher Sultan para karşılığı tetikçilik yapan bu kadının arkasında da bir derin istihbarat ve o istihbaratın kullandığı mafya bozuntuları var. Ve o yapı yavaş yavaş ülkeyi kaosa itmektedir. Devletimiz bu durumun altından elbette kalkar ve sorumlu yapıları eninde sonunda hukukun karşısına çıkarır ama sonuçta olan işlerini düzgün yapan insanlara oluyor. Bu insanların gerçek hikâyeleri ve iş dünyasındaki başarıları bu sanal yosmaların çirkinlikleri altında yok olup gidiyor.

Exit mobile version