Sinop’ta uyuşturucu operasyonu

Sinop Merkez ve Ayancık ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 35 kök kenevir bitkisi ve 23 uyuşturucu hap ele geçirildi. 5 kişi gözaltına alındı.

sinop ta uyusturucu operasyonu habermeydan

Sinop’ta uyuşturucu operasyonu.

Sinop’ta ve Ayancık ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 35 kök kenevir bitkisi ve 23 uyuşturucu hap ele geçirildi. 5 kişi gözaltına alındı.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin uyuşturucu veya uyarıcı maddelerin imali, ticareti, nakledilmesi, depolanması veya satın alınması ile bu suçlara iştirak eden şahıslara yönelik mücadelesi kararlılıkla sürüyor.

Sinop kent merkezi ve Ayancık ilçesinde iki farklı adrese yönelik operasyon düzenlendi.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Ekipleri tarafından bir evde yapılan aramada 35 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Ayrıca düzenlenen diğer bir operasyonda durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araç ve bir araç içerisinde bulunan şüpheli şahısların yapılan üst aramalarında, 23 adet Sentetik Ecza Maddesi Ele geçirilmiştir.

Düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi gözaltında alındı. Şüpheli şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı.

 

 

 

Exit mobile version