Sinop’ta otomobil 5 yaşındaki kıza çarptı

Sinop Merkez ilçesine bağlı Gelincik Mahallesi'nde otomobilin çarptığı 5 yaşındaki kız çocuğu yaralanırken, kaza yapan araç ıslak zeminde kayarak evin bahçesine girdi.

Sinopta otomobil 5 yasindaki kiza carpti Habermeydan 2

Sinop’ta otomobil 5 yaşındaki kıza çarptı.

Sinop Merkez ilçesine bağlı Gelincik Mahallesi’nde otomobilin çarptığı 5 yaşındaki kız çocuğu yaralanırken, kaza yapan araç ıslak zeminde kayarak evin bahçesine girdi.

Sinop Merkez ilçesine bağlı Gelincik Mahallesi Babacan Yolu üzerinde saat 16.00 sıralarında kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.A.T.’nin (19) yönetiminde bulunan 57 FB 832 plakalı iddiaya göre süratli seyreden otomobil, annesiyle birlikte karşıdan karşıya geçmek isteyen 5 yaşındaki Ş.K.’ya çarpmamak için manevra yaptı. Olayı görenlerin İddiasına göre hızlı seyreden otomobil, zeminin de ıslak olması sebebiyle önce yolun sağındaki kaldırıma çarptı, ardından yaklaşık 30 metre sürüklenerek yolun solunda bulunan bir evin bahçesine girerek durabildi. Kazada otomobilin yan kısmıyla çarptığı 5 yaşındaki minik kız yaralandı. Kazada yaralanan kız olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazanın olduğu bölgede araçların çok hızlı gittiğini, bundan ötürü devamlı bu bölgede kazalar yaşandığını söyleyen Ender Liman, “Bu yolda sıkıntı büyük, burası denetimden uzak. Hız sınırı 50 kilometre ama araçlar 150 ile geçiyor. Sürati var ki mutlaka arabayı buraya kadar kaydırmış. Çocuğa çarpmamak için diye direksiyonu kırdım mecburen diyor, yerler de ıslak, bahçeye kadar kaymış” dedi.

Bölgede yaşayan vatandaşlar ise yol üzerinde hız kesici olarak kasis veya denetimler uygulanması gerektiğini kaydetti.

Exit mobile version