Sinop Boyabat’ta köy evinde hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Sinop’un Boyabat ilçesi Muratlı köyünde bir köy evine girerek su motoru, jeneratör ve av tüfeği çalan 2 şüpheli yakalanarak tutuklandı.

Sinop Boyabatta koy evinde hirsizlik yapan 2 supheli tutuklandi Habermeydan

Sinop Boyabat’ta köy evinde hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı.

Sinop’un Boyabat ilçesi Muratlı köyünde bir köy evine girerek su motoru, jeneratör ve av tüfeği çalan 2 şüpheli yakalanarak tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 10 Şubat’ta Sinop Boyabat’a bağlı Muratlı köyünde bir köy evine giren 2 şahıs, köy evinden su motoru, jeneratör ve av tüfeğini çalarak kayıplara karıştı. Durumun Jandarma güçlerine ihbar edilmesi üzerine jandarma ekipleri hırsızları yakalamak üzere peşine düştü.

Sinop Boyabatta koy evinde hirsizlik yapan 2 supheli tutuklandi1 Habermeydan

Yapılan inceleme ve takip sürecinin sonunda hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 şüpheli, köy evinden çaldıkları eşyalarla birlikte yakalandı.

Jandarma Karakolundaki işlemlerinin ardından Boyabat Adliyesinde hâkim karşısına çıkartılan 2 şüpheli, mahkeme tarafından tutuklanarak Sinop E Tipi Kapalı Cezaevine sevk edildi.

Exit mobile version