Samsung, katlanabilir telefonla yeni bir dönemin kapısını aralıyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung bir süredir üzerinde çalıştığı katlanabilir telefon modeli ile yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.

samsung katlanabilir telefon

Teknolojinin her geçen gün gelişmesi ve artan rekabet yeni ürünlerin doğmasına neden oluyor. Teknoloji şirketleri rakiplerine fark atmak için değişik teknolojiler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda Güney Koreli teknoloji devi Samsung bir süredir üzerinde çalıştığı katlanabilir modeli ile rakiplerine fark atmaya hazırlanıyor.

Galaxy Fold ve Z Flip modelleri ile katlanabilir telefon sektöründe önemli bir kısmını elinde bulunduran Samsung, maliyeti aşağıya çekerek yediden yetmişe tüm kullanıcılara hitap edebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Zira Samsung’un ilk nesil Galaxy Fold modeli, 1,980 dolar fiyatla satışa sunulmuştu. Daha sonra tanıtılan üçüncü nesil Galaxy Fold 3 modeli ise 1,799 dolardan başlayan fiyatlarla kullanıcıalrın hizmetine sunulmuştu. Yine Samsung’un bir diğer katlanabilir modeli olan ilk nesil Galaxy Z Flip 1,379 dolardan satılırken üçüncü nesil Galaxy Z Flip ise 999 dolardan satılıyor.

Exit mobile version