Muş’un Varto Kaymakamı Musa Ayyıldız’a duygusal veda!
Denizli’nin Serinhisar ilçesine atanan Muş‘un Varto Kaymakamı Musa Ayyıldız, Hükümet konağı önünde toplanan yüzlerce Vartolu tarafından konvoy ve dualarla uğurlandı.
Görevde olduğu süre içinde halkla kurduğu diyalogla gönüllerde yer edinen Muş’un Varto Kaymakamı Musa Ayyıldız, Denizli’nin Serinhisar ilçesine atanması nedeniyle Hükümet konağı önüne toplanan yüzlerce Vartolu tarafından duygusal bir veda ile ilçedeki görevinden ayrıldı.
Kaymakam Ayyıldız, Varto’da güzel hatıralar biriktirdiğini belirterek tüm ilçe halkına teşekkür etti.
Veda sırasında duygularını ifade eden Kaymakam Musa Ayyıldız, “Varto benim için sadece bir görev yeri değil, aynı zamanda hayatımda çok özel bir yere sahip olan bir dönem oldu. Göreve başladığım ilk günden bu yana halkımızın samimiyetini, içtenliğini ve desteğini her zaman hissettim. Her bir vatandaşımızla kurduğum gönül bağı, bana sadece bir kamu görevlisi değil, bir Vartolu gibi hissettirdi. Bu ilçede sadece yöneticilik yapmadım, dostluklar kurdum, hayatın içinden pek çok şeye tanıklık ettim. Elimden geldiğince herkese dokunmaya, ihtiyaçlara çözüm bulmaya gayret ettim. Eksiklerimiz olabilir ama her şeyi iyi niyetle ve büyük bir sorumluluk duygusuyla yapmaya çalıştım. Bugün burada bu veda kalabalığını görmek, benim için büyük bir onur ve gurur kaynağı. Hakkınızı helal edin. Ben tüm Vartolulardan razıyım, sizler de benden razı olun. Yeni görev yerimde de aynı azim ve sorumlulukla çalışmaya devam edeceğim. Varto’yu ve sizleri asla unutmayacağım.” ifadelerini kullandı.