Muş’ta kar nedeniyle 22 araç içerisinde mahsur kalan 69 kişi kurtarıldı

Muş- Mutki kara yolunun 10. kilometresinde, etkili olan fırtına ve tipi nedeniyle 22 araç içerinde mahsur kalan 69 kişi Muş Karayolları 113. Şube Şefliği ekiplerinin özverili çalışması sonucunda kurtarıldı.

mus ta kar nedeniyle 22 arac icerisinde mahsur kalan 69 kisi kurtarildi habermeydan

Muş’ta kar nedeniyle 22 araç içerisinde mahsur kalan 69 kişi kurtarıldı.

Muş– Mutki kara yolunun 10. kilometresinde, etkili olan fırtına ve tipi nedeniyle 22 araç içerinde mahsur kalan 69 kişi Muş Karayolları 113. Şube Şefliği ekipleri özverili çalışması sonucunda kurtarıldı.

Yaklaşık 4 saat bölgede mahsur kalan 22 araç ve araçlarda bulunan 69 kişi, ekipler tarafından kurtarıldı. Kar ve fırtınanın dolayı sürekli kapanan Muş-Mutki kara yolu trafiğe kapatıldı.

Karayolları kepçe operatörü Hasan Elhan, Hasköy-Mutki karayolunun tipiden dolayı sürekli kapandığını belirterek, “Tipi ve fırtına nedeniyle yol sürekli kapanıyor. Mahsur kalanların ihbarı üzerine bölgeye geldik. Zor şartlarda vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tipi devam ediyor. 20 kilometrelik yolun 5 kilometresi tipi nedeniyle kapanıyor. Vatandaşlarımız mecbur kalmadıkça bu yolu kullanmasınlar lütfen” dedi.

 

Exit mobile version