Muş’ta, akülü sandalyesiyle ilk defa bayramları gezdi!

Muş'un Karabey köyünde doğuştan engelli olan Melike İncetepe, daha önce annesinin sırtında bayramları gezerken İyilik Ailesi Platformu'nun katkılarıyla kavuştuğu akülü tekerlekli sandalyesiyle ilk defa tek başına şeker ve bayram harçlığı topladı.

mus ta akulu sandalyesiyle ilk defa bayramlari gezdi habermeydan

Muş’ta, akülü sandalyesiyle ilk defa bayramları gezdi!

Muş’un Karabey köyünde doğuştan engelli olan Melike İncetepe, daha önce annesinin sırtında bayramları gezerken İyilik Ailesi Platformu’nun katkılarıyla kavuştuğu akülü tekerlekli sandalyesiyle ilk defa tek başına şeker ve bayram harçlığı topladı.

Melike İncetepe, her bayram annesinin sırtında gezdiği bayramı bu sene İyilik Ailesi Platformu’nun katkılarıyla kavuştuğu akülü tekerlekli sandalyesi ile ilk defa tek başına sokaklarda dolaşmanın ve evleri gezerek bayram harçlığı almanın mutluluğunu yaşadı.

Arkadaşları ile beraber şeker toplayan Melike, “Daha önceki bayramlarda annem beni sırtında taşıyarak bayramlara götürüyordu. Şimdi ise tekerlekli sandalye ile bayramı geziyorum. Buradan İyilik Ailesi Platformundan Mustafa abime çok teşekkür ederim. Bayramın birinci günü hava yağışlıydı çıkamadım. Bu gün akülü tekerlekli sandalyem ile dışarı çıktım. Arkadaşlarımla beraber şeker ve bayram harçlığı topladık. Arkadaşlarıma beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür eder, herkese iyi bayramlar dilerim” dedi.

Melike İncetepe’nin arkadaşı Aziz Akkan ise, “Bugün hava güneşli ve beraber dışarı çıktık. Eskiden bayramları gezemiyordu. Şimdi artık arabası var ve beraber kapı kapı gezerek şeker topladık. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version