Muş’ta 21 kursiyere göz yaşartıcı gaz kullanımı eğitimi verildi!
Muş‘ta Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü tarafından 21 kursiyere göz yaşartıcı gaz ve gaz maskelerinin kullanımı eğitimi verildi.
Muş İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personeline toplumsal olaylara müdahale esasları kapsamında göz yaşartıcı gazlar ve gaz maskelerinin kullanımı kursu verildi.
Düzenlenen göz yaşartıcı gaz ve gaz maskelerinin kullanımı kursuna; Muş Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nden 6, Bulanık Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nden 7, Malazgirt Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nden 4 ve Varto Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nden ise 4 personel katıldı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen kursa toplam 21 kursiyer ve 1 eğitimci katıldı.
Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğümüzce 21 kursiyer ve 1 eğitimcinin katılımıyla Göz Yaşartıcı Gaz ve Gaz Maskelerinin Kullanımı eğitimi düzenlenmiştir. pic.twitter.com/DvU9ZZMwqF
— Muş Emniyet Müdürlüğü (@MusEmniyet) December 8, 2023