Muş Varto’da seçimlerde görevli sandık başkanları ve üyeler bilgilendirildi!

Muş'un Varto ilçesinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başında görev yapacak sandık başkanları ve diğer görevlilere bilgilendirme semineri düzenlendi.

mus varto da secimlerde gorevli sandik baskanlari ve uyeler bilgilendirildi habermeydan 1 e1711117549488

Muş Varto’da seçimlerde görevli sandık başkanları ve üyeler bilgilendirildi!

Muş‘un Varto ilçesinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başında görev yapacak sandık başkanları ve diğer görevlilere bilgilendirme semineri düzenlendi.

Varto Kültür Merkezi konferans salonunda verilen seminere, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde ilçe merkezi ve köylerde görev yapacak sandık başkanları ve diğer görevliler ile İlçe Seçim Kurulu Müdürü Hamza Dik katıldı. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakime Neslihan Yenilmez tarafından, görevlilere Slayt gösterimi eşliğinde seçim günü yapılması ve uyulması gereken kurallar hakkında bilgiler verdi.

Yenilmez, “31 Mart 2024 seçimlerinde başkan ve üye olarak seçilmiş bulunmaktasınız. Sorunsuz bir seçim yaşanmasını istiyorum. Burada seçim günü ne yapılması gerektiğini tamamen anlatıyoruz. Kurallara uygun bir şekilde sorun yaşanmadan bir seçimin gerçekleşmesini istiyorum. Hepinize şimdiden başarılar dilerim” dedi.

Exit mobile version