Muş Valilik Makamı, 23 Nisan’da minik Hafsa’ya emanet!

Muş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde temsili olarak Vali Avni Çakır Valilik makam koltuğunu Eko İnşaat İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Hafsa Yıldırak'a devretti.

mus valilik makami 23 nisan da minik hafsa ya emanet habermeydan

Muş Valilik Makamı 23 Nisan’da minik Hafsa’ya emanet!

Muş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde temsili olarak Vali Avni Çakır Valilik makam koltuğunu Eko İnşaat İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Hafsa Yıldırak’a devretti.

Programda, Muş Valisi Avni Çakır, Vali Yardımcısı Sayın Mustafa Batuhan Alpboğa, İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Enver Kıvanç, Eko İnşaat Okul Müdürü ve sınıf öğretmeni hazır bulundu.

Eko İnşaat İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Hafsa Yıldırak, 23 Nisan nedeniyle kısa süreliğine vali oldu. Makamda Milli Eğitimden sorumlu Vali Yardımcısı ve kurum amirlerine talimatlar veren minik vali, okuluna çocuk parkı isterken kantindeki çikolataların ise bedava dağıtılması talimatını verdi.

Muş’taki gelişmeler hakkında temsili Vali Yıldırak’a bilgiler veren Vali Çakır, ilerde bu makamlara şimdiki çocukların oturacağını söyleyerek, “Çocuklarımızın geleceğe güçlü bir şekilde hazırlanması, ilerde seçeceği meslekleri şimdiden belirlemeleri çok önemlidir. Bayram münasebetiyle makamımızı temsili valimize devrettik” dedi.

Exit mobile version