Muş Malazgirt’li muhtar’dan engellilere yardım!

Muş'un Malazgirt ilçesinin Danışmentgazi Mahallesi Muhtarı Hasan Başaran, kurduğu '1071 Bir Umutta Sen Ol Yardım Derneği' ile ilçede bulunan engellilere yardımcı olmaya devam ediyor.

mus malazgirt li muhtar dan engellilere yardim habermeydan

Muş Malazgirt’li muhtar’dan engellilere yardım!

Muş‘un Malazgirt ilçesinin Danışmentgazi Mahallesi Muhtarı Hasan Başaran, kurduğu ‘1071 Bir Umutta Sen Ol Yardım Derneği’ ile ilçede bulunan engellilere yardımcı olmaya devam ediyor.

Tüm Çocukların Derneği (TÜMDER) destekleri ile gönderilen 6 adet tekerlekli sandalyeyi engelli bireylere ulaştırmak için çalışmalarına devam eden hayırsever Danışmentgazi Mahallesinin başarılı muhtarı Hasan Başaran, TÜMDER Başkanı Yusuf Tumay’ın gönderdiği tekerlekli sandalyelerden birini Aynalıhoca köyünde yaşayan engelli kıza teslim etti. Bir diğer sandalyeyi ise okula giden engelli erkek çocuğuna teslim etti.

Başaran, engellilerin yüzünü güldürmeyi amaçladıklarını belirterek, “TÜMDER Başkanı Yusuf Tumay’ın gönderdiği 6 adet tekerlekli sandalyeleri kardeşlerimize teslim ettik. Yıllardır sürdürdüğüm kampanyayla birçok kişiye tekerlekli sandalye dağıttım. Derneğimize gelen yardımları ihtiyaca göre dağıtmaya gayret ediyorum. Allah tüm hayırseverlerimizden razı olsun” dedi.

Exit mobile version