Muş Bulanık’ta polislere yönelik iftar programı düzenlendi

Bulanık Güvenlik Hizmetleri Geliştirme Derneği tarafından, Türk Polis Teşkilatı'nın 178. kuruluş yıl dönümü 'Polis Haftası' dolayısıyla emniyet personeline ve ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Mus Bulanikta polislere yonelik iftar programi duzenlendi Habermeydan

Muş Bulanık’ta polislere yönelik iftar programı düzenlendi.

Bulanık Güvenlik Hizmetleri Geliştirme Derneği tarafından, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümü ‘Polis Haftası’ dolayısıyla emniyet personeline ve ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Bulanık Merkez camisinde şehitler için Kur’an-ı Kerim ve mevlit okunmasının ardından Vali Selahattin Hatipoğlu İmam Hatip Ortaokulu’nda verilen iftarda emniyet güvenlik güçleri bir araya geldi.

İftara katılan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, emniyet mensuplarının ‘Polis Haftası’nı kutladı ve iftar yemeğini düzenleyen Bulanık Güvenlik Hizmetleri Geliştirme Derneği Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkür etti.

Bulanık Güvenlik Hizmetleri Geliştirme Dernek Başkanı İzzettin Yılmaz da her yıl geleneksel hale getirdikleri programı bu yıl da icra etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Programa, Kaymakam Oğuzhan Ocak’ın eşi Şeyma Ocak, İlçe Emniyet Müdür Vekili Murat Akçan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Tekin Kıpçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel ve şube Müdürü Tekin Erdoğan, Terörle Mücadele Vazife Kahramanları Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tahsin Öndül, güvenlik güçleri ve aileleri katıldı.

Exit mobile version