Muş Bulanık Belediyesi’nden bahar temizliği.
Muş Bulanık Belediyesi Temizlik Hizmetleri Birimi, Bulanık İlçesi genelinde temizlik çalışmaları kapsamında cadde ve sokakların yanı sıra mahallelerde temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Muş‘un Bulanık İlçesi genelinde temizlik çalışmaları kapsamında, Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin cadde ve sokak yıkama çalışmaları gün içi aralıksız devam ediyor. Bulanık Belediyesi Temizlik Hizmetleri Birimi, bu çalışmalar çerçevesinde hem mahallelerin tamamı ile cadde ve sokakları çöplerden temizliyor. Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak’ın talimatıyla mahallelerdeki bağlantı yolları ve sokakları yıkayan belediye ekipleri, ayrıca yol kenarlarında oluşan yabani otlar ile kuru dal parçalarını da temizledi. Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Oğuzhan Ocak’ın periyodik olarak istediği çevre temizlik çalışmaları, ekipler tarafından sürdürülecek.
Temizlik çalışmalarının tüm mahallelerde düzenli olarak sürdürüleceğini belirten Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ocak, “Ekiplerimiz günlük rutin temizlik çalışmalarını gerçekleştirirken, yapılan planlama çerçevesinde sorumluluk alanımız içerisinde olan tüm mahallelerimizde detaylı temizlikler yapılıyor. Bu çalışmalarımızı şehrimizin diğer noktalarında da gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ayrıca vatandaşlarımızdan gelen talepler çerçevesinde kanalizasyon çalışmaları da devam ediyor. Bunun yanı sıra doğalgaz hattının geçtiği güzergahlar üzerinde de kilitli parke taşı yapım ve onarım çalışmalarımız da sürüyor” dedi.
Belediye İtfaiye Müdürlüğümüz ekiplerinin cadde ve sokak yıkama çalışmaları gün içi aralıksız devam ediyor. Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Oğuzhan Ocak'ın periyodik olarak istediği çevre temizlik çalışmaları, ekipler tarafından sürdürülecek. pic.twitter.com/GX5n7qsIuO
— T.C BULANIK BELEDİYESİ (@bulanikbel) June 9, 2023