Piyade Uzman Çavuş Yusuf Güneş şehit oldu.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görev yapan Piyade Uzman Çavuş Yusuf Güneş’in şehit olduğunu açıkladı. Görevi sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Güneş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
MSB’den taziye mesajı
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Yusuf Güneş’in görev esnasında rahatsızlandığı ve hastaneye sevk edildiği belirtildi. Güneş’in 11 Ekim 2026 tarihinde şehit olduğu bildirildi.
MSB’nin açıklamasında, şehit askere Allah’tan rahmet dilenirken ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve millete başsağlığı ve sabır temennisinde bulunuldu.
Bakan Yaşar Güler’den başsağlığı mesajı
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de Piyade Uzman Çavuş Yusuf Güneş için taziye mesajı yayımladı.
Güler, mesajında Güneş’in görev sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını belirtti. Bakan Güler, şehit askere Allah’tan rahmet dileyerek ailesine ve millete başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.
