Morata ve Griezmann, Deprem Mağdurlarına Destek Oldu!

Atletico Madrid'in yıldızları Morata ve Griezmann, Merih Demiral'ın deprem mağdurları için başlattığı forma kampanyasına destek verdi.

morata griezmann

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler; hem ülkemizi hem de tüm Dünya’yı harekete geçirdi. Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) en yüksek düzeyde yardım çağrısında bulunduğu bu süreçte; ülkemizdeki tüm kurumlar ve bireyler de seferberlik haline büründü. Birçok uluslar arası kuruluşun yardımlarını deprem bölgesine yönlendirdiği bu günlerde; Dünya çapındaki ünlü figürlerin de Türkiye’ye destek için girişimlerde bulunduğu görüldü.

Milli futbolcumuz Merih Demiral’ın Cristiano Ronaldo formasıyla başlattığı açık arttırma kampanyaları; ülkemizde yaşanan büyük yıkımda mağdur olanlar için önemli bir gelir sağladı. Dünya çapındaki yıldızların imzalı formalarını açık arttırmaya sunan Merih Demiral; Ronaldo’nun formasından yaklaşık 1,7 milyon TL’lik gelir elde etti. Ronaldo’nun desteğinin ardından Leonardo Bonucci ve Paulo Dybala’nın formalarını da açık arttırmaya sunan Merih Demiral; iki önemli yıldızın formalarından ise yaklaşık 600 bin TL’lik bir fon oluşturmayı başardı. Ünlü yıldızların depreme dair hissettiklerini de dile getirerek satış sürecini başlattığı görülen milli yıldız; satışa sunulacak formalar içerisine yenilerini de ekledi.

Bugün itibarıyla açık arttırmaya çıkarılacak formalara yenilerinin eklendiğini söyleyen Merih Demiral; Atletico Madrid’de forma giyen Alvaro Morata ve Antoine Griezmann’ın da imzalı formalarıyla bu projeye destek olduklarını açıkladı. Formaların satışından elde edilecek gelirin Ahbap Derneği aracılığıyla depremzedelere bağışlanacağını duyuran Merih Demiral; eski takım arkadaşı Alvaro Morata ve Atletico Madrid’de Morata’yla birlikte oynayan Antoine Griezmann’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Cristiano Ronaldo Destek Videosu Paylaşacak!

Başlattığı kampanya ve topladığı yardım geliriyle tüm Türkiye’nin takdirini kazanan Merih Demiral; kampanyayla alakalı merak edilenleri HaberTürk’ün canlı yayınında kamuoyuyla paylaştı. Yaşanan süreçten dolayı üzgün olduğunu ve tüm Türkiye’ye başsağlığı dilediğini aktararak sözlerine başlayan Merih; kendisine destek veren futbolculara da teşekkürlerini iletti. İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta’da forma giyen milli yıldız; uzakta olmasına rağmen desteklerini sunmak için elinden geleni yapacağını belirtti.

Deprem sonrasında düşündüğü bu kampanyada ilk konuştuğu insanın Cristiano Ronaldo olduğunu söyleyen Merih Demiral; kendisinin de çok üzgün olduğunu ve imzalı formasının satışa sunulmasına anında izin verdiğini aktardı. Sonraki süreçte Bonucci ve Dybala’dan da benzer bir destek almaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren başarılı futbolcu; ilerleyen süreçte çok daha fazla isimden bu girişime destek olmaları için talepte bulunacağını da ifade etti. Elde edilen gelirin tamamını Ahbap Derneği’ne göndereceklerini aktaran yıldız oyuncu; sürecin şu an itibarıyla olumlu gittiğini söyledi.

Efsane futbolcu Cristiano Ronaldo’nun deprem sürecine dair bir video paylaşmayı planladığını da canlı yayında açıklayan Merih Demiral; bu seviyedeki bir yıldızın çekeceği videonun, yardımlaşma süreci adına oldukça önemli olduğunun da altını çizdi.

Exit mobile version