Millet İttifakı’nın bazı liderleri iftarda bir araya geldi

Gelecek Partisi'nin Yenikapı'da düzenlediği iftar programında buluşan Kılıçdaroğlu, Davutoğlu, Karamollaoğlu ve Uysal burada konuşma gerçekleştirdi.

Millet Ittifakinin bazi liderleri iftarda habermeydan

Millet İttifakı’nın bazı liderleri iftarda bir araya geldi.

İftar programı kapsamında bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal iftar sonrası gündeme ilişkin açıklama yaptılar. Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programa BB Başkanı Ekrem İmamoğlu’da katıldı.

İftar sonrası konuşma yapan CHP Genel Başkanı ve aynı zamanda Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Altı lider bir aradayız. Demokrasi için, hak için, hukuk için, adalet için mücadele ediyoruz. Bize destek veriniz. Beraber bir yola çıktık. Bu yolumuz uzun bir yoldur. Hak yoludur, adalet, irfan, bilim, bilgi yoludur. Dolayısıyla bu yola çıkanlar ülkemizin büyümesine, ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunacaklardır. Zor bir yolu seçtiğimizi biliyoruz. Çünkü bozulan bütün dengelerin yeniden inşa edilmesini ve bunun için mücadele edilmesini de gayet iyi biliyoruz. ve gereğini yapacağız” ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, “Biz ülkemizin 86 milyon insanının aklıyla, yüreğiyle vicdanıyla hareket ettiği bir dönemi yaşamanın temennisi içerisindeyiz. Bu ramazan ayında ifade edelim ki; kibrin, gururun, israfın hiçbir zaman memleketimizin hiçbir kurumunda, hiçbir köşesinde olmamasını diliyoruz. Tevazuda, sorumlulukta ve adalette buluşmayı temenni ediyorum. Yalnızca bizim gibi düşünen, bizim gibi inanan, bizim gibi yaşayanlarla değil bizden ne kadar farklı olursa olsun bu memleketin her insanıyla buluşmanın önemli bir karakter olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Exit mobile version