MHP Lideri Bahçeli’den, Kılıçdaroğlu’na eleştri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul'da katıldığı iftar programında konuştu. Bahçeli, "Seccadeye ayakkabıyla basana hoş görüyle bakılmaz" dedi.

MHP Lideri Bahceliden Kilicdarogluna elestri habermeydan

MHP Lideri Bahçeli’den, Kılıçdaroğlu’na eleştri.

İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programında açıklamalarda bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli, ”Seccadeye ayakkabıyla basılmaz. Basılamaz. Seccadeye ayakla basana hoş görüyle bakılmaz. Buna rağmen ayakkabısıyla seccadeyi kirletenlerin zoru görünce, görmedim, üzgünüm, pardon, demeleri bir işe yaramaz. Siyasi bir cehilin milli haklarımıza manevi hassasiyetlerimize sahip çıkması absürd bir beklentidir. Temiz parayı uyuşturucu tacirlerinden alacağını söyleyen birinin ciddiye alınır tarafı yok” ifadelerini kullandı.

”Türkiye’yi satanlarla, Türkiye’yi büyütenler 14 Mayıs’ta sandıkta hesaplaşacaktır”

”Türk düşmanları 14 Mayıs öncesi bütün kozlarını masaya sürmüşlerdir. Fakat Türkiye üzerinde karanlık plan yapanların hevesleri kursaklarında kalacaktır. Türkiye’yi satanlarla, Türkiye’yi büyütenler 14 Mayıs’ta sandıkta hesaplaşacaktır. Bu hesap imanla ihanetin arasında görülecektir. Bu hesap şehit ile caninin arasında geçecektir. ‘Yurdum’ diyenlerle, yudum yudum ülkemizi sömürmeyi heveslenenler, 14 Mayıs 2023 tarihinde tüm seçim çevrelerinde bulunan sandıklarda karşılaşacaktır.

Kılıçdaroğlu ve siyasi muhiti hep bir ağızdan ‘baharlar gelecek’ diyorlar. Biliyorlar ki bahar zaten geldi, yaza da çok az kaldı. Baharımızı kışa dönüştürmek isteyenler önce bizim cesedimizi çiğnemek zorundadır. Türkiye’yi karıştırmayı asla düşünmeyin. Bir dağılıp, bir toplandılar. Güçlendirilmiş parlamenter sistemi kenara itip, güçlendirilmiş cumhurbaşkanlığı yardımcılığına dönüş yaptılar. Senaryosunu Türk ve İslam düşmanlarının yazdığı bir oyunda figüranlığa soyundular.

Biz sırtımızı yalnızca büyük Türk milletine yaslarız. Himayeyi Cenabı Allah’tan dileriz. Varsa aksini iddia eden geçsin karşımıza, diyorum ki hodri meydan.”

Exit mobile version