Meteoroloji’den bazı illere uyarı!

Meteroloji Genel Müdürlüğünden gelen son güncellemelere göre; Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri sağanak yağışlı olacak. Uzmanlar , su baskını, sel, dolu yağışı, rüzgar ve hortum gibi olumsuzluklara karşı uyardı.

yagmur habermeydan

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamaya göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun batısı ve Güneydoğu Anadolu ile Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinin yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Artvin, Dersim, Erzincan, Erzurum ve Bingöl’ün yüksek alanlarında karla karışık yağmur şeklinde görülecek yağışların, Elazığ, Bingöl, Dersim, Adıyaman, Mardin, Erzurum’un güneybatısı, Urfa’nın kuzeyi ile Diyarbakır’ın kuzey ve batı çevrelerinde daha kuvvetli olması bekleniyor. Yağışların sabah saatlerinde Elazığ, Bingöl, Tunceli, Adıyaman, Mardin, Erzurum’un güneybatısı, Şanlıurfa’nın kuzeyi ile Diyarbakır’ın kuzey ve batı çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

BAZI İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 18°C
Parçalı bulutlu

ANKARA °C, 14°C
Parçalı bulutlu, akşam ve gece saatlerinde doğu çevreleri yer yer yağmurlu

İZMİR °C, 21°C
Az bulutlu

ADANA °C, 25°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde yer yer sağanak yağışlı

ZONGULDAK °C, 15°C
Parçalı çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu

TRABZON °C, 18°C
Parçalı çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu

ERZURUM °C, 8°C
Parçalı çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu.Yağışların sabah ve öğle saatlerinde güneybatısı çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DİYARBAKIR °C, 15°C
Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah ve öğle saatlerinde kuzey ve batı çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Exit mobile version