Meral Akşener, Samsun’da AK Partililerden oy istedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Samsun’da Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istedi.

Meral Aksener2 habermeydan

Meral Akşener, Samsun’da AK Partililerden oy istedi.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala liderlerin seçim çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Samsun’da seçim otobüsünden vatandaşlara seslendi. Akşener, konuşmasında ”Üç yılın sonunda buradayım. Defalarca geldim, geldim gittim ama bu dükkanların içinde asla propaganda yapmadım. Şimdi seçime 33 gün var. Şimdi patron sizsiniz. Şimdi karşınızda, ben başta olmak üzere herkes resmi tazim durmak zorunda. El ele verip bu harami düzeni değiştireceğiz. Sizden şimdi İYİ Parti’ye oy istiyorum. Şimdi sizden, 13. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Kılıçdaroğlu’na oy istiyorum. Özellikle AK Partili seçmenlerden, kardeşlerimden oy istiyorum” dedi.

Sözlerine devam eden Meral Akşener, ”Siz ‘Başbakan Meral’ dediğiniz zaman birilerinin sinirini bozuyorsunuz, tansiyonları fırlıyor.. Biliyorum ki buradan ortaya çıkan bu irade Türkiye’ye de iyi geliyor. KPSS’ye girip, 82 puan alıp ayısı olmadığı, dayısı olmadığı için 52 puanlık ayılı dayılıların kazandığı bu namert sistemden içi yanan gençlerimiz sağ olsun. Uzun bir zamandır seçmenin dertlerinin dinlenilmediği, hizmet üzerinden rekabet etmek lazımken 50 bin tane saçmalık üzerinden bir dil geliştirildiği ve herkesin birbirine düşman edildiği, birilerinin cebini doldurduğu bir düzenle yönetiliyoruz. Bu düzenin adı, tek adam sistemi, partili cumhurbaşkanı sistemi. Bu düzenin adı, harami düzeni” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version