Meral Akşener ilk açıklamasını sosyal medya’dan yaptı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayının açıklanmasından sonra İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız” ifadelerini kullandı.

Meral Aksenerden ilk aciklama Habermeydan

Meral Akşener ilk açıklamasını sosyal medya’dan yaptı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayının açıklanmasından sonra İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi’nin Genel Merkezi’nde yapılan Millet İttifakı toplantısında, Cumhurbaşkanı adayı resmi olarak belli oldu.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı adaylarının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.
Açıklamanın ardından Saadet Partisi Genel merkezinden ayrılan İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’lı fotoğraflarını paylaştığı sosyal medya hesabından ilk açıklamasını yaptı.

Akşener paylaşımında paylaşımda “Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız” dedi.

Meral Akşener’in sosyal medyadan yaptığı bu paylaşımın ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kendi sosyal medya hesaplarından “Milletimizin arzusu doğrultusunda, ittifakımızın bir bütün halinde yola devam etmesi son derece önemliydi. Bu doğrultuda bugün bizleri ağırlayan ve samimi bir istişarede bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener’e teşekkürü borç biliriz” mesajları yayınladılar.

Exit mobile version