Liderler bayram tatilinde ne yapacak?

Ramazan Bayramı programı açıklanan liderler arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve diğerleri yer alıyor.

liderlerin bayram programi habermeydan

Liderler bayram tatilinde ne yapacak? İşte liderlerin bayram programları…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramı İstanbul’da kutlayacak. Bayramın ikinci gününde, Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde depremzedeler için yapılan ilk köy evlerinin teslim törenine katılacak. Bayramın son gününde ise, Erdoğan İstanbul’da düzenlenecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katılacak ve ardından Sakarya’ya seyahat edecek.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Ramazan Bayramı’nı İstanbul’da karşılayacak. Bayram namazının ardından Şentop, memleketi Tekirdağ’a gidecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ise bayram boyunca Ankara’da olacak.

KILIÇDAROĞLU ADIYAMAN’DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayramın birinci gününde deprem bölgesinde olacak ve Adıyaman’da depremzedelerle bir araya gelecek. Bayramın ikinci gününde İstanbul’da olacak ve üçüncü gün Ankara’da düzenlenecek olan 23 Nisan programına katılacak.

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bayramı memleketi Yalova’da geçirecek.

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ise bayramı Almanya, Belçika ve Hollanda’daki Türk vatandaşları ile birlikte geçirecek.

BAHÇELİ ANKARA’DA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayramı Ankara’da karşılayacak. Bayram namazının ardından partisinin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in anıt mezarını ziyaret edecek. Bayramın ikinci gününde ise Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretinde kendisine eşlik etmesi bekleniyor.

AKŞENER DEPREM BÖLGESİNDE

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde depremzedelerle Malatya’da ve aynı gün Hatay’da bir araya gelecek. Bayramın 2’nci ve 3’üncü günlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Kırıkkale, Yozgat, Konya ve Karaman’ı ziyaret etmesi bekleniyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bayramda Ankara’da olacak. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bayramın ilk günü İstanbul’da, 2 ve 3’üncü günü ise Eskişehir’e gidecek. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bayramın ilk günü Diyarbakır’da, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde depremzede vatandaşlarla buluşacak. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, bayrama Osmaniye’de girecek ve daha sonra memleketi Afyonkarahisar’a gidecek. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erdoğan ise Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da kalacak.

Exit mobile version