Lastik değiştiren TIR’a başka bir TIR çarptı: 2 kişi hayatını kaybetti

Afyonkarahisar'da lastiği patlayan TIR'a, lastiğini değiştirilirken başka bir TIR çarptı. Korkunç kazada lastikçi ve TIR sürücüsü hayatını kaybetti.

afyon tir kazasi

Afyonkarahisar’da gece saatlerinde lastiği patlayan TIR’a lastiği değiştirilirken başka bir TIR’ın çarpması neticesinde lastikçi ve TIR sürücüsü yaşamını yitirdi.

Kaza, Afyonkarahisar-Sivrihisar karayolunda gerçekleşti. Alınan bilgilere göre; Emirdağ ilçesi istikametinden Eskişehir’in Sivrihisar ilçesi istikametine seyir eden Vural Adar’ın sürücüsü olduğu maden suyu yüklü TIR’ın lastiği patladı.

Alana en yakın lastikçiyi arayarak yardım isteyen TIR sürücüsü lastikçinin gelmesi ile beraber TIR’ın lastiğini değiştirmeye başladı. Bu sırada aynı istikamette seyreden M.Ç. yönetimindeki TIR’ın lastikçi Bayram Yaşlı ve sürücü Vural Adar’ın bulunduğu tarafa yandan çarpması sonucu kaza yaşandı.

Kazada sürücü Vural Adar ile lastik tamircisi Bayram Yaşlı olay mahalline gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

IR’a yandan çarpan diğer TIR sürücüsü M.Ç. gözaltına alınırken, yaşamını yitiren 2 kişinin cenazeleri Emirdağ Devlet Hastanesi morguna sevk edildi.

Exit mobile version