Konya’da oto tamirhanesinde patlama

Konya'da sanayi sitesinde bulunan bir oto tamirhanesinde, otomobilin yanında bulunan gaz tankının patlamasıyla işçilerden Muhammed Akay yaralanırken, diğer işçi İsmail Şenuzan yara almadan kurtuldu. Patlama anı güvenlik kameralarına yansıdı.

konya patlama habermeydan

Saat 00.30 sularında gerçekleşen olay, merkez Meram İlçesi Loras Mahallesi Dicle Caddesi’nde bir oto tamirhanesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, İsmail Şenuzan ve Muhammed Akay, bir otomobilin elektrik aksamını tamir etmeye başladıkları sırada otomobilin yanında bulunan gaz tankında patlama gerçekleşti.

Patlama sebebiyle fırlayan iş yerinin kapısı, park halinde olan bir aracın üzerine devrilirken, Şenuzan ve Akay olay bölgesinden koşarak uzaklaştı. Patlama nedeniyle vücudunun farklı yerlerinde yanıklar oluşan Akay yaralanırken, Şenuzan yara almadan kurtuldu. Ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırılan Akay’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Patlama sebebiyle 4 araç zarar gördü. Patlama anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Ekipler, yangının sebebini araştırmaya devam ederken soruşturma başlatıldı.

Exit mobile version