Kırıkkale’de bir fabrika alevlere teslim oldu! İşte ilk bilgiler…

Akşam saatlerinde başlayan yangın kısa sürede büyürken, bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Alevlerin fabrika binasını sardığı belirtilirken, ekiplerin yangını kontrol altına almak için yoğun çaba gösterdiği bildirildi.

kirikkale habermeydan

Kırıkkale'de bir fabrika alev alev yanıyor.

Kırıkkale’de bir fabrika alevlere teslim oldu.

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesi Kızılırmak Caddesi’nde, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren bir kimya fabrikasında saat 11.30 sıralarında büyük bir yangın çıktı. Madeni yağ, antifriz ve aerosol sprey üretimi yapılan tesiste başlayan alevler kısa sürede büyüyerek tüm fabrikayı sardı. Gökyüzünü kaplayan yoğun dumanlar kilometrelerce uzaktan görüldü.

Yangın sırasında zaman zaman küçük çaplı patlamalar meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sürerken, güvenlik amacıyla fabrika ve çevredeki iş yerleri tahliye edildi. Yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.

Exit mobile version