Kartal’da kamyonetle servis minibüsü çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

İstanbul Kartal'da sebze ve meyve yüklü kamyonetle servis minibüsü çarpıştı. Kamyonette sıkışan sürücü Mahfuz Erdoğmuş olay mahallinde yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı. 

kartal kaza habermeydan

Kaza, saat 06.30 sularında Çavuşoğlu Mahallesi, Sanayi Caddesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre; Seddülbahir Caddesi’nden Sanayi Caddesi’ne çıkan Mahfuz Erdoğmuş’un sürücüsü olduğu sebze ve meyve yüklü kamyonet,  Murat Zeki Ocakçı’nın sürücüsü olduğu servis minibüsüyle çarpıştı.

Çarpışmadan sonra kamyonet yola devrilirken minibüs kaldırıma çıktı. Kazada kamyonet sürücüsü Erdoğmuş araçta sıkışıp kalırken, kamyonette bulunan Hikmet Derviş ile minibüs şoförü Murat Zeki Ocakçı yaralandı.

İhbar üzerine olay mahalline itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kamyonette sıkışan Mahfuz Erdoğmuş’un olay mahallinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralılar ambulanslara alınarak hastaneye götürüldü.

Kamyonetten çıkarılan Erdoğmuş’un cansız bedeni ise olay mahallindeki araştırmaların üzerine hastane morguna sevk edildi.

Kaza sebebiyle Sanayi Caddesi sahil yönünde bir süre trafik durdu. Araçların yoldan kaldırılmasının üzerine trafik normale döndü. Polisin kazayla ilgili araştırmasına devam ediyor.

 

Exit mobile version