İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu partisinden istifa etti

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Genel Başkan Meral Akşener'le görüşerek istifa edeceğini açıkladı.

Yavuz Agiralioglu partisinden istifa etti habermeydan

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu partisinden istifa etti.

Geçtiğimiz hafta Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili sürece itiraz eden İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, ”Meral Akşener’in tahammül ederek bütün bu süreçlerin içerisinde bugüne getirdiği mücadelede kendisine pusu kurulmasından rahatsızız. Sırf kaybetme endişesi kuruyoruz diye bize pusu kurulmasından rahatsızız” demişti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le görüşeceğini ve istifa edeceğini açıklayan Ağıralioğlu, ‘Gördüğüm lüzum üzerine parti üyeliğimden istifa ediyorum’ ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu’dan ilk açıklama

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşeceği ve partiden istifa edeceği yönündeki haberler üzerine, “İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Böyle bir düşünce ve tutumun ifadesidir. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir” açıklamasını yaptı.

Exit mobile version